Защо момичетата си падат по по-възрастни мъже [част първа]

2015-06-01 12:02:00
Защо момичетата си падат по по-възрастни мъже [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Често ни се случва да видим двойка с голяма възрастова разлика – в най-честия случай – млада девойка с по-възрастен господин. На първо четене почти всеки е готов да осъди двамата влюбени и да категоризира тези взаимоотношения като неподходящи. Но какво кара момичетата да харесват по-големи мъже?

 

Той е по-сигурен. Когато си млад имаш куп мечти, искаш да постигнеш много неща в живота си, но нямаш никакъв опит. Трябва да преживееш куп несполуки, да изпиташ разочарованието, да пожънеш и успехи. Имаш да извървиш много път, както всеки човек. Но на една по-зряла възраст, вече си минал голяма част от този път. Вече си станал по-зрял, имаш професия, сбъднати мечти и градиш още успехи. Това дава сигурност, която момичетата ценят високо.

 

Той се учи от предните си връзки. Липсата на житейски опит не е единствената причина, поради която момичетата избират по-големи гаджета. Младите момчета не са наясно с чувствата си, често и нямат особен опит на любовния фронт. Един мъж е имал сериозни връзки и е научил много от тях. Предотвратява грешките си и знае как да се държи с приятелката си.

 

Той е добър в секса. Няма две мнения по въпроса, че тук също е ключов опитът. Сексът може да е хубав и с партньор, който не е особено отракан в леглото, особено ако има чувства. Но опитните мъже знаят как да накарат една жена да изпитва удоволствие и да се наслади изцяло на преживяването.

 

Той е по-търпелив. Младежите са известни с избухливите си характери и липсата на всякаква търпимост. Но при улегналите мъже това е съвсем различно. Те имат търпение, свикнали са с женското непостоянно настроение и знаят как да се държат. Един тийнейджър няма да се поколебае да се сбие за теб, но когато мрънкаш за нещо, той няма да има търпението да те утеши, а ще се скара с теб. При по-зрелите мъже не е така, той не би влязъл във физическа схватка, но ще те защити пред целия свят.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия