5 неща, които трябва да знаеш, ако с гаджето имате голяма разлика в годините

2015-05-26 19:04:00
5 неща, които трябва да знаеш, ако с гаджето имате голяма разлика в годините
Снимка: iStock

Прието е, че в една връзка, мъжът трябва да е по-голям от жената. Сякаш толкова сме свикнали с този модел, че всичко извън него ни се струва странно и неприемливо. Ако мъжът е по-голям, но с повече години, отново сме скептично настроени към тази връзка. Същото е и когато дамата е по-голяма от партньора. Ако и ти си в такава връзка и партньорът ти е осезаемо по-голям от теб, трябва да знаеш някои неща.

 

Търсете общи интереси. Това важи за всяка една връзка, без значение от възрастта на партньорите. Но когато има голяма възрастова разлика, може би приоритетите са различни. Единият иска забавление и почивка, докато другият мисли за работа и кариера. Все пак има неща, които можете да правите заедно и да споделяте. Открийте ги и ги практикувайте често.

 

Приемайте всичко с чувство за хумор. Ако искате връзката ви да оцелее, трябва да приемате различията с чувство за хумор. Ще има и много хора, които ще се шегуват с вашата разлика, дори такива, които ще са груби и ще отправят упреци. Важното е вие да не се засягате и да знаете, че любовта ви е по-силна от всичко.

 

Избягвайте хората, които съдят. За съжаление винаги ще се намери някой, който да осъди връзката ви. Ще ви кажат, как не сте един за друг, как отношенията ви няма да просъщестуват, защото сте на съвсем различни етапи от израстването и развитието си. Определено нямате нужда да слушате тези мнения. Не е нужно да убеждавате другите, че връзката ви е успешна. Просто се отдалечете от тези хора.

 

Вдъхновявайте се от други двойки като вас, които имат повече опит. Да, има такива двойки, които имат разлика 10 или повече години, а са заедно цял живот. Вдъхновяващо, нали? Помислете си дали нямате такива роднини или познати, които са щастливи и се разбират чудесно.

 

Зрелостта има значение. Трябва да знаеш, че зрелостта не винаги е свързана с годините. Има хора, които са много млади, но са преживели доста неща и са пораснали бързо. Затова не бива да очакваш от партньора си, че ще се държи детински, ако е по-млад или ще е като пенсионер, ако е по-възрастен. Всичко зависи от духа на човека, а не от годините му.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dimitar.,
преди 8 години

момичетата, които се праскат с 30-годишни, вече са спокойни


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия