Кои са най-глупавите секс играчки [+ 18]

2015-05-21 11:42:00
Кои са най-глупавите секс играчки [+ 18]
Снимка: Dreamstime

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

Има двойки, които разнообразяват сексуалния си живот, като включват по време на акта най-различни секс играчки. Всичко е въпрос на вкус, важното е и двамата партньори да нямат против и да си доставят удоволствие взаимно. В секс шоповете, които са лица над 18-годишна възраст, има най-различни аксесоари. Ще обърнем внимание на най-безполезните:

 

Зарчета – със сигурност си ги виждал, защото в последните няколко години се продават в някои КУ-КУ магазини и дори книжарници. Представляват две зарчета, като на едното са отбелязани видовете пози, а на другото различни места в къщата. Целта е да хвърлиш зарчетата и да ти се падне поза и място, където да правите секс. Да, идеята не е толкова лоша, но все пак нищо не ви пречи сами да взимате тези решения, а не да ги оставяте на късмета.

 

 

Белезници – идеята не е толкова лоша, но белезниците, които продават, са доста некачествени и шансът да бъдат счупени е голям. Затова, ако искате да разнообразите сексуалния си живот и да се връзвате, изберете си нещо друго – вратовръзка, въже и т.н.

 

Секс кукла – тя определено става за подарък и за бъзик, но дотам. За какво ти е секс кукла, като тя няма да ти достави удоволствието, което ще ти достави сексът с жена. Избъзикай някой приятел, като му подариш такава, но в никакъв случай не взимай за себе си.

 

За да бъде сексуалният ти живот задоволителен, той трябва да бъде и разнообразен. Старай се да правите секс в различни пози и на различни места. Изпращай закачливи SMS-и на гаджето си и му шепни мръсни думички по време на секс. Правете неща, които ви доставят удоволствие, без значение дали се практикуват от повечето двойки или не. По време на секс всичко е разрешено, стига и двамата партньори да го искат.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия