Какво смятат жените за секса с презерватив

2015-05-23 11:02:00
Какво смятат жените за секса с презерватив
Снимка: Dreamstime

Повечето хора смятат, че мъжете не обичат да правят секс с презерватив, а жените са тези, които винаги настояват за предпазните средства. Оказва се, че не е точно така. И двата пола ненавиждат презерватива, защото смятат, че без него е по-хубаво. Просто жените са по-отговорни и настояват сексуалният акт да бъде с предпазни средства. Защо жените не харесват презерватива?

 

Убива настроението. Отдавате се на нежност и ласки, уж невинната закачка прераства в любовна игра. Изведнъж всичко спира, за да търсите презерватив в някое чекмедже, след това да го разопаковате внимателно и да го поставите правилно. Възможно е в този момент да сте много развълнувани и да скъсате неволно презерватива, докато го слагате или в него да влезе въздух. Това означава още губене на време и разсейване, а в един момент може да се окаже, че желанието ви си е отишло.

 

 

Факт е, че има разлика в усещането. Повечето хора признават, че има разлика в усещането при секс с кондом и без кондом. В момента има много съвременни технологии, като презервативите са по-приятни на мирис, има специално разработени по-тънки модели презервативи, както и такива с изпъкнали точки за по-голямо удоволствие. Но въпреки това, нищо не може да се сравни с усещането при секс без кондом.

 

Някои жени имат алергии. За съжаление много дами признават, че имат кожни раздразнения при употребата на презервативи. Това най-често се случва заради латекса. Симптомите са парене и сърбеж. Разбира се, има и нелатексови презервативи, но те имат по-малка сигурност.

 

Сексът без презерватив е форма на доверие. Една жена допуска да прави секс без предпазни средства, когато има доверие на партньора си. В една млада връзка това наистина е голям жест, който жената прави.

 

И все пак употребата на презерватив е задължителна по няколко причини. На първо място това е единствения начин да се предпазиш от болести, предавани по полов път. Освен това презервативът е най-лесният метод за предпазване от бременност. Той е сигурен, освен това е безвреден за организма на човека. Другото хубаво нещо е, че презервативът може да удължи половия акт.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия