Нестандартни идеи за първа среща

2015-05-15 11:46:00
Нестандартни идеи за първа среща
Снимка: Dreamstime

Човек никога не знае кого къде ще срещне. Но идва момент, когато се запознаваш с някое готино момче/момиче и ще излизате на първа среща. Най-лесно е да отидете на някакво комерсиално място като ресторант, кино, боулинг, на разходка в парка и т.н. За да бъдеш по-интерес за човека, с когото ще излизаш, заложи на нещо нетраиционно. Виж нашите идеи:

 

Среща с велосипед – ако времето навън е хубаво и двамата можете да карате колела, защо не си организирате една вело разходка някъде – в града или извън него. Вземете си одеало и вкусни неща за хапване и си направете някъде пикник. Тази първа среща със сигурност ще бъде запомняща се.

 

 

На палатка – най-готино ще бъде, ако сте някъде сред природата. Но да отидеш някъде сам с почти непознат човек за една нощ, не е особено добра идея. Затова вариантите са два – или взимаш приятели със себе си, или опъваш палатката ... у дома/в двора на къщата. Във всеки случай ще е оригинално.

 

На фестивал/концерт – през лятото има най-различни събития, които може да посетиш. Купи два билета и заведи момчето/момичето на място, където ще се забавлявате и ще си създадете незабравими спомени.

 

На любимото ти място – всеки си има любимо място, на което обича да ходи. Ако не си от хората, които предпочитат никой да не знае за това място, може да го/я заведеш именно на него и да му/ѝ покажеш къде презареждаш батериите, когато си ядосан/а или напрегнат/а. След като прекарате известно време там може да отидете някъде другаде или да носиш храна със себе си и да хапнете там.

 

На танци – добре е предварително да разбереш дали той/тя може да танцува. Ако може, смело може да отидете някъде, където да потанцувате малко. Ако ли пък не може, отидете на курс за начинаещи. Може пък това да се окаже общата ви любов, която да ви свързва занапред.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия