Какво да правиш, ако гаджето ти няма много опит в секса

2016-09-24 17:01:00
Какво да правиш, ако гаджето ти няма много опит в секса
Снимка: freedigitalphotos.net

В тийнейджърските години човек се оформя като характер, изгражда своите принципи и се променя изключително много. Това е времето, в което се трупа всякакъв опит – емоционален, житейски и дори сексуален. Влюбваш се лесно, после бързо разлюбваш, а скоро след това те завладява нова любов. И идва един момент, в който сякаш си открил „своя“ човек. Но какво да правиш, ако той/тя няма много опит?

 

Липсата на опит не винаги е толкова лошо нещо. Когато гаджето ти не е имало сексуални партньори преди теб или има, но малко, това не означава, че няма да правите хубав секс. Просто трябва да накараш партньора ти да се отпусне и да се почувства сигурен в твои ръце. Не бива да си мислиш, че когато няма опит, няма да даде всичко от себе си. Просто трябва малко време, в което да се опознаете.

 

 

Поговорете си за контрацепцията. Винаги трябва да сте наясно как ще се предпазвате от нежелана бременност и от болести. Поговорете си за възможните контрацептивни методи и не мислете, че „на вас няма да се случи“, защото сте внимателни. Сексът без презерватив е рисков за здравето и на двама ви. Поговорете си и се изяснете какъв метод ще използвате. Ако имате някакви съмнения относно забременяването или болестите, потърсете информация от достоверен източник, за да сте наясно кога и как може да се забременее и как се предават инфекции по полов път.

 

 

Предай няколко урока в кревата. Всъщност ти можеш да научиш гаджето си на много неща. Оралният секс е едно от тях. Твоето гадже не е свикнало да дава орални ласки, но това не е проблем. Просто трябва хубаво да обясниш какво точно трябва да направи, за да ти достави удоволствие. Така ще бъде по-лесно и за двама ви – ти ще се радваш на страхотни оргазми, а той/тя ще се научи как да те задоволява.

 

Уточнете добре отношенията си. Грешката на много тийнейджъри е, че не си уточняват взаимоотношенията и след това се нараняват. Най-добре се разберете какви отношения имате – дали сте гаджета, дали сте само приятели за секс или нещо друго. Не си усложнявайте връзката, а бъдете честни един към друг.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия