Знаците, които показват, че ТЯ все още не е забравила бившия си [част втора]

2015-05-01 11:02:00
Знаците, които показват, че ТЯ все още не е забравила бившия си [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек има минало и това е нещо нормално. Проблемът е, че миналото често пъти не ни оставя или ние не искаме да го оставим. Най-честият пример е с бившите гаджета и старите любови, които не можем да преживеем или все още таим надежди, че нещо може да се получи. Още по-сериозно става, когато настоящият партньор трябва да ближе раните ти, за да прежалиш старо гадже. Как да разбереш, че приятелката ти все още не е преживяла бившия си?

 

Тя все още помни всичко. Една връзка е съпътствана с много спомени. Има моменти, които не се забравят, има годишнини, има думи, които остават в сърцето. И тя помни всичко това от предишната си връзка. Знае кога е годишнината, помни „тяхната“ песен и носталгично се замисля, когато неволно я чуе някъде. Всичко това означава, че тя не е забравила бившия си приятел.

 

Тя се дразни. Сега би трябвало да бъде с теб и да е щастлива. Но тя е разбрала, че той също си има ново гадже и направо е полудяла. Ревнува, гледа снимки с нея и разказва на най-добрата си приятелка с часове за него. Определено не го е забравила.

 

 

Ти си част от нейното отмъщение. За съжаление, много момичета се опитват да отмъстят на бившия, като започнат връзка с ново гадже. Така си мислят, че той ще ревнува и искат да се покажат като щастливи. Тя иска да го накара да съжалява, че я е оставил и ти си нейното средство. Явно тя не го е забравила, но лошото е, че няма чувства към теб.

 

Тя обича да говори за бившия си. В повечето връзки разговорите за бивши не са много добра идея и партньорите предпочитат да не разказват на настоящото си гадже какво се е случвало в миналото. Но тя обича да говори за него, твърди, че е прекрасен човек и пази страхотни спомени с него.

 

Тя иска да бъде негов приятел. Приятелството между бивши е сложно, почти невъзможно. В повечето случаи, когато единият иска отново да се съберат, се опитва да остане в обкръжението на бившия под формата на приятел.

 

Той се опитва да се свърже отново с нея. Той не я е търсил, но изведнъж се появява. Може би просто иска да ѝ каже, че няма шанс отново да се съберат или иска да ѝ предложи секс по приятелски. В този момент ще разбереш дали наистина тя го е забравила, защото ако той я търси и тя откликва, означава, че иска да е с него, а не с теб.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия