Всеки втори пази снимка на бившия/бившата

2012-07-31 10:15:00
Всеки втори пази снимка на бившия/бившата
Снимка: sxc.hu

Макар и често да се разделяме с партньорите си с ожесточени спорове и скандали, оказва се, че повече от половината от нас все пак пазят снимка на бившия/бившата си приятел/приятелка, пише в. “Daily Mail”.

 

Резултатите от скорошно британско проучване сочат, че около 61% от дамите и 56% от мъжете пазят спомен за бившия си партньор, колкото и болезнена да е била раздялата им.

 

 

Един на всеки петима от представителите на силния пол не желае настоящата му половинка да знае, че притежава снимка на бившата си. Цели два пъти по-малко са жените, които също изпитват подобни притеснения.

 

Приблизително 17% от мъжете признават, че се чувстват виновни от факта, че пазят спомени от любовното си минало. За 12% от тях чувството за вина се поражда от неотшумелите им чувства към бившата им партньорка.

 

Що се отнася  до представителките на нежния пол, едва една на всеки десет изпитва вина за това, че крие от настоящата си половинка, че пази снимка на бившия си. Само 5% от жените признават, че все още са влюбени в мъжа от миналото си.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия