Защо тя не отговаря, когато я търсиш [част първа]

2015-04-29 18:33:00
Защо тя не отговаря, когато я търсиш [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Прието е, че в началото на една свалка или връзка, момчето трябва да търси момичето повече. Разбира се, че момичетата се чувстват много харесвани и желани по този начин. Ако все пак и тя показва интерес, значи всичко е наред и има голям шанс да се получи нещо между вас. Проблемът идва, когато тя сякаш изчезва. Спира да отговаря на съобщенията ти и нямаш никакви новини от нея. Защо тя не отговаря?

 

Телефонът ѝ е счупен. Смартфоните са наистина крехки и се чупят много лесно. Достатъчно е да изпуснеш един път телефона си и той вече да не функционира. Ремонтът е скъп и изисква време, а ако не може да се поправи, намирането на нов смартфон е друга трудна задача. Това е наистина сериозна причина, поради която тя не отговаря. Може да е с друг телефон, а номерата да са останали записани на старото устройство.

 

Тя не отговаря, защото не иска да изглежда лесна. Харесва те, но иска да се постараеш още малко. Не ти отговаря всеки път, защото смята, че ще е твърде лесно. Иска да види дали наистина проявяваш интерес, или ти е все едно за нея. Ако продължиш да я търсиш, тя ще се почувства наистина харесвана и ще ти отговори.

 

Тя харесва друг. За съжаление, не винаги чувствата са взаимни. Ти я харесваш много и определено си хлътнал по нея. Нямаш търпение да ти отговори на съобщението и да я поканиш отново на среща. Но тя просто не е заинтересована. Харесва друго момче и няма никакво намерение да излиза с теб отново. Просто не иска да е груба, затова не те реже директно.

 

Тя е наистина заета. Има моменти, в които наистина нямаш време дори да отговориш на едно съобщение. Цял ден имаш задачи, училище/университет, контролно и среща с приятели, ангажименти със семейството плюс една тренировка и вече нямаш сили буквално за нищо. Ако е в такъв период, ще ти се обади, когато наистина е по-свободна и има време.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SpiritInBlack
преди 9 години

Щото е заета или щото не те харесва.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия