Защо не отговаря на SMS-ите и съобщенията ви?

2014-02-21 15:30:00
Защо не отговаря на SMS-ите и съобщенията ви?
Снимка: Dreamstime

На всеки се е случвало да изпрати SMS или съобщение в интернет на някого, по когото си пада, и така и да не получи отговор. Спор няма – чувството не е никак приятно! Защо той/тя ви игнорира и не иска да ви отговори? В нас ли е причината или въпросният човек е прекалено надут?

 

Вместо да гадаете вижте 4-те възможни причини, поради които един човек не би ви отговорил:

 

 

Прекалено открити сте – хората си падат по мистериозни личности. Малцина ще са тези, които ще проявят интерес към вас, ако сте като отворена книга и си казвате всичко. Ако разговорите ви не вярват или си говорите всеки път за едно и също, по-добре се отдръпнете и престанете да му/й пишете. Това със сигурност ще събуди любопитството му/й и сам ще ви потърси.

 

Получава голям брой флиртаджийски съобщения – напълно нормално е един човек, който получава ежедневно съобщения от непознати, които го свалят, в един момент да спре да ги чете и да отговоря или да го прави рядко, когато е в настроение. Затова, ако искате да привлечете вниманието му/й, нека съобщението ви бъде по-различно от останалите. Разберете какви са интересите му/й и предложете нещо, свързано с тях, което знаете, че ще хареса.

 

Прекалено много показвате интереса си – на въпросния човек му е ясно, че го харесвате, щом му пишете, затова няма нужда постоянно да говорите за това и да му го показвате с всяко едно действие или изречение. На мъжете и жените не им е интересно да се занимават с хора, които знаят, че могат да имат. Обикновено ги държат в резерва.

 

Не си падате по него/нея достатъчно – има хора, които флиртуват с всеки втори, защото по този начин повдигат самочувствието си и парадират с факта, че са обградени от хора, които си падат по тях. Не се учудвайте, че въпросното момче/момиче не иска да си комуникира с вас. Той/тя със сигурност е усетил/а, че нямате голям интерес и флиртувате с още много хора. Унизително е да се занимава с вас, при положение, че не приемате случващото се сериозно. Ако наистина имате интерес към някого – покажете го! Забравете обаче за изтърканите флиртаджийски фрази и не бъдете досадни! Покажете на въпросния човек, че го харесвате и бихте се радвали да излезете и да го опознаете.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия