Типовете жени, които мъжете няма да поканят на втора среща

2015-04-23 12:33:00
Типовете жени, които мъжете няма да поканят на втора среща
Снимка: thinkstockphotos.com

На първа среща и мъжете, и жените се стараят да се представят максимално добре. Затова често те се държат не съвсем естествено, опитвайки се да прикрият своите недостатъци и да покажат качества, които не притежават, но им се иска. Никой не е съвършен и това е ясно на всички ни. Затова, когато отиваш на първа среща, трябва да се държиш естествено и да нямаш прекалено високи очаквания към другия. Статистиката показва, че малко двойки стигат до целувка на първа среща, а сексът се случва най-рано на 3-4 среща или след 1-2 месеца. Така че не се притеснявай, ако след първото ви виждане не е имало физически контакт, освен здрависване или прегръдка.

 

Мъжете не са особено придирчиви, но има типове жени, които те избягват. Възможно е той да не ти се обади да се видите отново, ако си един от следните типове:

 

Мрънкалото – постоянно критикуваш околните, мрънкаш за щяло и не щяло и си все недоволна от всичко и всички. Не се учудвай, че си нямаш гадже. Никой не иска да има партньор, който ще го натоварва с постоянното си мрънкане. Също така никой не харесва критичните хора, защото рано или късно тази критика може да се обърне към него. Промени държанието си и престани постоянно да мрънкаш, да критикуваш, да тропаш с крак и да искаш винаги да става твоето. В една връзка трябва да се правят компромиси, за да може тя да се развива и партньорите да са щастливи заедно.

 

 

Невъзпитана – мъжете определено не си падат по грубите жени, затова внимавай как се държиш. Не бива да си прекалено рязка към околните и постоянно да правиш забележки. Грубото отношение отблъсква представителите на силния пол. Мъжете предпочитат половинката им да е мила и да се държи добре с хората около себе си.

 

Материалистката – той няма как да те хареса, ако разбере, че си излязла с него на среща, защото знаеш, че има пари и съответно ще те глези. Всеки човек иска да бъде харесван заради себе си, а не заради материалното му състояние. Няма лошо да харесваш скъпи вещи и да искаш да ходиш на екскурзии по няколко пъти в годината, но вместо да разчиташ на чуждите пари, развивай се и покривай разходите си сама.

 

Бройкаджийката – нормално е да имаш бивши гаджета, но мъжете се стряскат, когато разберат, че бройката е голяма. Затова не повдигай тази тема или ако те попита колко гаджета си имала, намали бройката до едно разумно число. В никакъв случай не споменавай бившите си приятели често, без значение по какъв повод го правиш, защото това показва, че емоциите още не са те напуснали, а това няма да се хареса на човека, с когото си на среща. Никой не иска да бъде „втора дупка на кавала“.

 

Досадницата – тези жени имат нужда постоянно да им се обръща внимание, което в един момент изморява мъжете. Когато са сами те излизат с приятелите си и се занимават с хобитата си, но когато се появи мъж на хоризонта, те искат да прекарват цялото си свободно време с него, като често тяхното щастие зависи от партньора им. За да бъде обаче една връзка силна и здравословна, и двамата партньори трябва да си имат лично пространство и достатъчно време за себе си и своите приятели.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия