6 неща за първия път, които всяко момиче си мисли

2015-04-25 15:02:00
6 неща за първия път, които всяко момиче си мисли
Снимка: freedigitalphotos.net

Първият път в секса е една от най-обсъжданите теми сред тийнейджърите. Момичетата и момчетата се вълнуват еднакво от загубата на девствеността, но сякаш нежния пол е този, който има повече колебания и си задава куп въпроси. Какво си мисли всяко момиче за първия път?

 

„Много ще боли.” Всъщност болката е различна при всяка жена, от една страна – всички хора имат различен праг на болка. От друга – не всички момичета изпитват наистина силна болка, защото зависи от еластичността на химена (девствената ципа).

 

 

„Ще има много кърв.” Това също не е сигурно. Има момичета, при които кръвта е доста, дори се появява и при втория полов акт, защото хименът не се е разкъсал докрай. При други няма никаква кръв, но това не означава, че не са девствени. Хименът може да се е скъсал при спорт, най-често гимнастика.

 

„Той ще се смути, защото нямам опит.” Това е голям проблем на всяко момиче, мнението на момчето. Истината е, че повечето момчета се радват на липсата ти на опит, защото се чувстват „избрани”. Така те са щастливи, че им даваш нещо, което е ценно за теб, въпреки че не си най-отраканата в леглото.

 

„Качих два килограма в последния месец, той дали ще се отврати?” Вероятно той дори няма да забележи, че си опънала новите си дънки. Няма да се концентрира нито върху малкото ти коремче, нито върху целулита ти. Той е щастлив, че ще правите секс и че е с теб. Недей да си мислиш за всички дребни недостатъци, който имаш.

 

„Какво да правя с окосмяването в интимната зона?” Окосмяването е нещо нормално и всички хора имат косми. Това дали ще се епилираш, или не, е твое решение. Повечето момичета предпочитат да премахват окосмяването си там, защото се чувстват по-добре. Но ако не ти харесва да е прекалено гладко, помисли за интимна прическа.

 

„Готова ли съм?” На този въпрос можеш да отговориш само ти. Никой не може да ти каже дали си готова, а ако момчето е прекалено напористо и настоява да правите секс, помисли си дали не цели да те използва. Не бива да правиш тази крачка, ако смяташ, че все още не ти е време.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия