Може да получиш страхотен оргазъм, като приложиш някой от следните трикове

2015-04-20 16:45:00
Може да получиш страхотен оргазъм, като приложиш някой от следните трикове
Снимка: Dreamstime

Има доста жени, на които им е трудно да достигнат до оргазъм. Но причината при повечето от тях е, че просто не познават добре телата си и не се отпускат по време на секс. Мъжете нямат този проблем, защото рядко страдат от комплекси, а ако имат такива, не се сещат за тях по време на секс. Жените обаче мислят постоянно за това как изглеждат, дали гърдите им са достатъчно големи и се харесват на партньора им и т.н. И по този начин не могат да се отпуснат, да се насладят на секса и съответно да стигнат до физическата и емоционална кулминация на сексуалната възбуда, наречена оргазъм.

 

Ако и ти имаш проблеми с оргазма и не можеш да достигнеш до него или ти се случва рядко, виж нашите съвети, които ще ти помогнат да му се наслаждаваш всеки път, когато правиш секс:

 

Отпусни се – наистина е много важно да си напълно отпусната по време на секс и да не се притесняваш за нищо. Не мисли за нещата, които са ти се случили през деня или за това, което те очаква през седмицата. Не мисли за проблемите, които имаш или за комплексите, които те притесняват. Отпусни се и се наслади напълно на случващото се.

 

 

Опознай тялото си – има доста жени, които започват да водят полов живот, без да знаят кои са ерогенните им зони и какво точно им доставя удоволствие. Няма нищо лошо да познаваш тялото си и да знаеш какво ти харесва и къде обичаш да бъдеш докосвана, галена и целувана. Сподели тези неща на партньора си и се остави в ръцете му.

 

Търси разнообразие – нормално е трудно да получаваш оргазъм, ако сексът всеки път е един и същи – една и съща любовна игра, едни и същи пози на едни и същи места. Рутината е в състояние да убие страстта помежду ви, затова не ѝ го позволявайте. Разнообразявайте сексуалния си живот, като правите секс по различно време, сменяте редовно позите и когато имате време и желание разнообразявате местата за секс. Времето ще става все по-хубаво и ще имате многобройни възможности за секс на нови места. Много по-лесно е да достигнеш до оргазъм, когато страстта е огромна помежду ви, а това се случва най-лесно, когато правите нещо непознато и екстремно.

 

Контролирай дишането си – ако ходиш на йога, значи си наясно колко важно и дишането за всичко. Когато се научиш да го контролираш, ще ти бъде много по-лесно да достигнеш до оргазъм. Дълбоките и дълги вдишвания са в състояние да удължат и забавят оргазма, а кратките и плитки да го предизвикат.

 

Упражнявай се – има специални упражнения за РС мускула, който се намира от срамната кост до опашната. Укрепването на тези мускули спомага за изпомпването на кръвта, което води до получаването на оргазъм. Колкото по-често свиваш и отпускаш този мускул, толкова по-силни оргазми ще получаваш.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия