Защо той те игнорира [част втора]

2015-04-06 14:07:00
Защо той те игнорира [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Случвало ли ти се е да се запознаеш с готино момче, да се харесате, всичко да върви добре в началото, а изведнъж той да изчезне? Момчетата могат да са странни, понякога те не умеят да покажат на едно момиче, че го харесват. Но в други случаи те наистина осъзнават, че игнорират и го правят нарочно. Защо той те игнорира?

 

Морална дилема. Той си има приятелка. Харесва те, иска да е с теб, но не смее да направи нищо, защото е обвързан. Притеснява се да ти разкаже, защото не знае как ще реагираш. Затова си мисли, че най-добрият вариант е просто да изчезне. Така ще е най-лесно за всички.

 

Той не се интересува от теб. Той не те игнорира съзнателно. Ти си мислиш, че те харесва, но не е така. Изобщо не е разбрал, че ти имаш някакви чувства към него и се държи нормално. За теб това е игнориране, просто защото го харесваш.

 

Няма никакво лично пространство. Ти си лепка и той се чувства зле, защото му досаждаш. Опитва се да се отдръпне, защото ти не му даваш никаква възможност да общува с други хора, искаш да ти обръща внимание постоянно и той се задушава. Това не е печеливша тактика, затова по-добре не му досаждай.

 

Небалансирана любов. За да просъществува една връзка,  партньорите трябва да се обичат по равно. Иначе никога няма да бъдат щастливи. Ако ти го обичаш повече, а той не изпитва същите чувства, няма как да се получи връзка. Той се чувства притиснат и знае, че го обичаш повече.

 

Той наистина е зает. Има и такива случаи. Може би наистина е зает и няма толкова свободно време, колкото ти имаш. Ако ходи на училище, на уроци, спортува или има други занимания, помисли си дали изобщо има време за излизане и време с приятели и гадже.

 

Той харесва друга. Да, за съжаление има и такива случаи. Отначало те е харесал и ти го е демонстрирал, но след това е харесал друга. Сега тя е в мислите му и той изобщо не се сеща за теб. А когато му пишеш и го търсиш, му е все едно.

 

Струваш му се прекалено лесна. Това може да откаже едно момче от теб, дори да те е харесал. Струваш му се много лесна, сякаш не е  положил никакво усилие, за да бъде с теб. Момчетата не уважават такива момичета, затова не иска да се занимава повече с теб.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Bomber
преди 9 години

А може би момчето е твърде срамежливо или много късно се усеща че момичето го харесва,а когато това стане е вече късно :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия