Защо ТОЙ ви игнорира?

2014-06-03 19:49:00
Защо ТОЙ ви игнорира?
Снимка: freedigitalphotos.net

В днешно време е съвсем нормално да показваме чувствата и симпатиите си един към друг. Ако преди няколко века е било недопустимо момиче да покаже на момче, че има някакви чувства, днес това е напълно нормално. За съжаление, много тийнейджъри са изпитвали неприятното усещане да бъдат игнорирани. Особено при момичетата е доста трудно да бъде приет факта, че някое момче не проявява интерес. Това не бива да ви отчайва, защото с времето ще видите колко много хора ще минат през живота ви, някои ще ви обичат, други ще ви мразят и това си е нормално. Сега ще поговорим за това какви са причините едно момче да игнорира дадено момиче.

 

Малко по малко той губи интерес. Отначало той може да е очарован от вас и да му се струвате невероятна. Това е чудесно, но изведнъж той спира да ви обръща внимание. Е, нормално е, може би просто не сте оправдали очакванията му.

 

Вие не сте разбрали правилно сигналите. Той не ви е харесал още отначало, но вие не сте го разбрали. Той може да се е държал съвсем приятелски, а вие да сте си помислили, че той е влюбен. Внимавайте повече, когато общувате с някое момче и се старайте да се вслушвате във всичко, което казва, за да няма неразбрани.

 

 

Не взима нещата на сериозно. Вие може да сте лудо влюбена и момчето на мечтите ви да ви стане гадже. Проблемът е, че някои момчета не приемат чувствата и любовта много на сериозно. За тях това не е кой знае какво и се хващат с почти всяко момиче. В един момент осъзнавате, че той не ви взима на сериозно и се чудите защо не ви обръща внимание.

 

Очаквания. Може би си внушавате, че той ви игнорира. Ако смятате, че той трябва да ви се обажда поне по три пъти на ден, да ви пише постоянно и да излизате всеки ден по няколко часа, а той ви търси, но не толкова, това не е игнориране. Просто разбирате връзката по различен начин.

 

Има си гадже. Може би той си има гадже, което лъже и излиза с вас. Ако тя се е усъмнила в нещо, той вероятно няма да ви търси, за да не го хване гаджето му. Или пък се е отказал да изневерява, поради някаква причина.

 

Досадна сте. Може би вие прекалявате с това, че го търсите. Оставете го малко на мира и му дайте време и пространство. Ако му звъните постоянно и го търсите, той ще ви сметне за досадна и няма да сте му интересна вече.

 

Приоритети. В момента просто сте на различни вълни. Вие може да сте свободна, да нямате много ангажименти и да имате нужда от любов, излизания, срещи и среднощни чатове. А той може да работи, да учи за изпити или да се занимава с друго важно нещо. Това е основателна причина да няма много време за вас, но вие да го приемате като игнориране.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия