Как да разкараш гаджето за 10 дни?

2015-03-25 14:50:00
Как да разкараш гаджето за 10 дни?
Снимка: Dreamstime

Статистиката показва, че голяма част от сериозните връзки приключват тогава, когато мъжът се откаже. Ако от известно време искаш да се разделиш с гаджето, но не знаеш как да го направиш, може да приложиш някои от долу написаните съвети, а защо не и всичките накуп, за да е по-сигурно. Може да ти отнеме повече от 10 дни, но ако си постоянна рано или късно той ще те зареже.

 

Мрънкай - никой не иска да има мрънкащо гадже, без значение дали е мъж или жена. Затова му мрънкай постоянно и за всичко, за което се сетиш. Прави му забележки за нещата, които прави, казвай му, че така не се сервира закуска в леглото, че така не се правят палачинки, че така не се шофира и т.н. Бъди постоянно недоволна от него, каквото и да прави.

 

Секс – вече знаеш какво обича в леглото и колко често иска да прави секс. Ако иска всеки ден – давай му колкото се може по-рядко. Ако обича да е активният, изземи му тази функция. Каквото обича по време на секс, настоявай да правите обратното. Правете го, но се постарай той да изгуби желание да прави секс с теб. А стигне ли се дотам, лесно ще се стигне до край на взаимоотношенията ви.

 

 

Сватба - може да сте на по 15-16 години, но това не пречи отсега да започнеш да му говориш за вашата сватба. Как нямаш търпение да пораснете и той да ти предложи по изключително романтичен начин. Опиши му сватбата на мечтите си – скъпата рокля, многото гости, богатата трапеза, луксозното сватбено пътешествие...

 

Погнуса – има много начини, благодарение на които може да го накараш да го е гнус от теб. Мъжът е наясно с физиологичните процеси при жените, но това не означава, че няма да му стане кофти, когато види окървавена превръзка или тампон. Затова може, като му ходиш на гости и си неразположена, да изхвърляш превръзката си недостатъчно добре опакована, така че той да види червения ѝ цвят.

Хигиената също може да ти помогне да се отървеш от гаджето. Разбира се, не бива да отблъскваш своите приятели и съученици, затова когато си без него, нека хигиената ти е на ниво. Когато обаче сте заедно, уикендите, например, може да си позволиш да имаш по-занемарен външен вид – не си мий зъбите, но го целувай често, не си взимай душ след секс и т.н.

Когато посещаваш тоалетната, може да се погрижиш той да се убеди, че и жените ходят по голяма нужда. Не, не бъди чак толкова крайна и гнусна, като оставиш тоалетната, приличаща на тоалетна в БДЖ, но може да забравиш да пуснеш водата или пък да не пръснеш с ароматизатор, след като излезеш оттам. Не се притеснявай, че ще разкаже на приятелите си за нещата, които правиш. Ще го е срам и ще пропусне да те изложи.

 

Лудост – имаш възможността да се превъплътиш в ролята на луда жена. Ще се забавляваш изключително много, гарантираме ти. Започни да го обвиняваш за всичко, кажи му, че си сигурна, че ти изневерява, кажи му, че надушваш миризмата на друга и т.н. Просто се дръж като една луда жена, която няма самочувствие и доверие на мъжа, когото твърди, че обича.

 

Външен вид – ако не сте се виждали от няколко дни, когато се уговорите за среща, нека външният ти вид е отблъскващ. Гримирай се зле или изобщо не си слагай грим, ако той предпочита гримирани момичета, облечи си два чифта дънки, за да му се сториш по дебела от преди и се дръж неадекватно.

 

Ако направиш всички тези щуротии и въпреки това той не се откаже от теб, значи това момче те обича наистина много и е готов да изтърпи и да премине през всичко заради теб. Замисли се дали е добра идея да скъсате и защо всъщност искаш да се разделите.

 

Също така не приемай статията сериозно. Не е нужно да правиш нещо от горе написаните идеи, за да се разделиш с гаджето си. Просто седнете и поговорете като големи хора. Кажи му как и защо се чувстваш, когато сте заедно и когато сте разделени. Сподели му чувствата и емоциите си. Възможно е да има причина за вашето отдалечаване, но раздялата да не е единственото решение.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия