Как да разбереш, че той си пада по теб

2015-03-23 14:36:00
Как да разбереш, че той си пада по теб
Снимка: Dreamstime

От известно време прекарваш голяма част от свободното си време с едно момче. Ти си падаш по него, но не си сигурна дали и той има интерес към теб. Обърни внимание на държанието му и ще разбереш.

 

Задава ти въпроси – това, че се интересува от живота ти, ясно показва, че има интерес към теб. Момчето ти задава въпроси, за да разбере повече за теб и за да узнае дали си имаш приятел или си сама.

 

 

Оглежда те – опитва се да го прави дискретно, но ти си забелязала, че те оглежда от горе до долу. Другите жени не могат да привлекат вниманието му, защото той предпочита да гледа твоите очи, устни ...

 

Флиртува – момчето се старае да те разсмива, разказва ти забавни истории и случки и се смее на шегите ти. Позволява си да те гушка и да те закача, защото иска да те докосне, а по този начин може да го направи, без да изпадне в сконфунза ситуация.

 

Търси близостта ти – както вече споменахме, той прави всичко възможно, за да е близо до теб. В кафенето масата може да е голяма, но той ще седне максимално близко до теб.

 

Езикът на тялото – колкото и да се опитва да прикрива емоциите си, тялото му винаги може да го издаде. Зениците му са разширени, дланите му са обърнати нагоре, често докосва лицето си – това са явни знаци, които показват, че се притеснява в твоето присъствие.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия