Как да разбереш, че официално сте двойка?

2015-03-19 13:03:00
Как да разбереш, че официално сте двойка?
Снимка: Dreamstime

От известно време се виждаш с едно момче/момиче. Нещата помежду ви вървят добре, прекарвате си хубаво и се държите мило един с друг. Ти познаваш неговите /нейните най-близки приятели, той/тя – твоите. Но дали наистина имате връзка и колко важна/важен си ти за него/нея? Смяташ ли, че вече се преживял/а бившия/бившата си? Може да намериш отговорите на тези въпроси, като се замислиш как се държиш, когато сте заедно.

 

Не се притесняваш, когато го/я запознаваш с някого – в началото на връзката ви със сигурност не си знаел/а дали да го представиш като свое гадже или просто като приятел/ка. Вече си наясно, че сте двойка и не се срамуваш да кажеш на близките си, че това е твоят партньор в живота.

 

Познаваш обкръжението му/ѝ - може да не си виждала всичките му/ѝ приятели и роднини, но си чувал/а за тях и знаеш кой какъв е.

 

 

Имаш твои вещи у тях – не е нужно да живеете заедно, за да имаш някакви необходими вещи у тях като четка за зъби, лак за коса, превръзки, чифт бельо и т.н.

 

Не чистиш всеки път, преди да дойде на гости - преди отделяше часове наред в чистене, когато знаеше, че той може или ще дойде на гости. Сега не си даваш чак толкова зор, защото не се притесняваш, че има няколко неизмити чинии в мивката или дрехи, разхвърляни по дивана.

 

Спите заедно, без да правите секс – преди време всеки път, когато бяхте в хоризонтално положение, се стигаше до секс. Сега не е така. Може да прекарате нощта или деня заедно, но да не правите секс. Причината е, че понякога имате нужда само да знаете, че сте един до друг и да се докосвате нежно, докато гледате телевизия или се разсънвате рано сутрин.

 

Не се притесняваш, ако имаш косми – преди се преглеждаше щателно, преди да му отидеш на гости. Сега нямаш проблеми да пропуснеш кола маската и въпреки това да правите страхотен секс.

 

Не си постоянно гримирана – в началото на връзката ви всеки път, когато спеше у тях, ставаше по-рано от него, за да отидеш в банята и да се гримираш. Сега вече не се притесняваш да те види в натурален вид – без грим и с рошава коса.

 

Той е наясно с цикъла ти – гаджето ти знае кога ти идва и не се притеснява, докато си неразположена. Ти не се притесняваш да го помолиш да ти купи превръзки или тампони, идвайки у вас. Все пак цикълът е нещо нормално и ти се струва глупаво да се срамуваш и да го криеш. Все пак той не пада от Марс и знае, че всяка здрава жена е в цикъл веднъж в месеца.

 

Не се сещаш за бившия си – преди да срещнеш сегашния си приятел, често се сещаше за бившето си гадже. След това ти се случваше от време на време. Сега вече не се сещаш изобщо за него, а ако това стане по някаква случайност, се чудиш защо си страдала толкова много по него, като на Земята има доста по-свестни момчета от него. След това благодариш на Господ, че си срещнала сегашния си приятел и той те прави толкова щастлива.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия