Как да приготвиш стаята си за романтична вечер [част първа]

2015-03-19 19:35:00
Как да приготвиш стаята си за романтична вечер [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Кой човек няма нужда да се усамоти с гаджето си в приятна обстановка? Всеки иска да се наслади на най-интимните моменти в романтични условия. Хотелската стая може да е чудесен вариант за малко разнообразие, но не и за всеки път, в който прекарваш нощта с гаджето си. Как да  как да приготвиш стаята си за романтична вечер?

 

Осветление. То е много важно, дори да ти звучи банално. Забрави за ярките светлини и големия полюлей на тавана. Той не е добра идея, защото ще свети силно, а ако сте в леглото има възможност да блести неприятно в очите. Може да приглушиш светлината, ако ключа на лампата позволява. Друг вариант е да си набавиш една или две по-малки лампи, които да разпределиш в стаята. Не бива да пропускаш и традиционните свещи, които създават уют и романтика. Можеш да сложиш малки свещички в купи с вода. Така водата ще разпръсне отблясъка на пламъка.

 

Музика. Изборът на правилна музика е много важен. Хората имат различен вкус за музика и романтиката може да бъде разтегливо понятие в такъв аспект. Затова е добре да се насочиш към джаз, соул или друга нежна музика.

 

Аромат. Хубаво е да махнеш храната от стаята си, за да няма миризма на някое тежко ястие. Разбира се, важно е и да почистиш стаята си добре, за да мирише на чисто и да няма прах. Ароматите не трябва да са тежки и натрапчиви, особено ако някой от вас е чувствителен към миризми. Може да запалиш ароматни свещи, да се насочиш към някое етерично масло и ароматерапия или просто да си сложиш любимия си парфюм.

 

Цвят. Този аспект зависи изцяло от бюджета, който имаш. Може да си купиш нови чаршафи с червен или кафяв цвят, които да съчетаеш с пердета в подобни нюанси. Подходящи цветове са и тъмносиньо и сиво.

 

Храна. Забрави за тежките храни и въглехидратите. Ако искаш романтична вечер, трябва да изберете леко меню, което да не ви натежи. Хлябът и тестените изделия ще ви направят лениви и ще ви се доспи. Затова е добре да хапнете салата и малко месо или яйца.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия