Съвети как да бъдеш добър в онлайн флиртуването

2015-03-11 15:15:00
Съвети как да бъдеш добър в онлайн флиртуването
Снимка: thinkstockphotos.com

Ако смяташ, че да си намериш гадже в дискотеката, библиотеката или градския транспорт е старомодно, и предпочиташ онлайн флиртовете, то трябва да си добре подготвен, за да има някакъв резултат.

 

Няколко съвета за онлайн запознанства и флиртове:

 

Поеми инициативата в свои ръце – когато покажеш на представител на срещуположния пол, че си инициативна личност, демонстрираш самоувереност и самочувствие. Не се притеснявай, че няма да ти бъде обърнато внимание, все пак не може да се харесаш на всеки. Също така при онлайн запознанствата има огромно доза късмет, така че липсата на отговор не бива да те притеснява.

 

 

Използвай проверени сайтове – най-добре ще е, ако използваш Facebook, въпреки че не е сайт за запознанства. Там обаче може да научиш повече за човека, който ти е привлякъл вниманието – има доста снимки, може да видиш интересите му, местата, които е посещавал, постовете на стената и т.н. По този начин може да си направиш извод дали бихте си паснали или не, и да не си губиш времето, ако нямате общи интереси. А ако имате общи приятели, може да разпиташ повече за него/нея и да получиш полезна информация.

 

Прави си срещи – ако някой ти допадне и ти се стори надежден, може да излезете и да се видите на живо. Понеже не знаеш дали ще се харесате, първият път може да се видите на по кафе или на разходка в парка (стига да не е тъмно и да е оживен!). Ако си допаднете, тогава може втората ви среща да е по-продължителна – вечеря + кино или нещо подобно. Няма смисъл да прекарваш няколко часа с човек, който може да не ти допада и да не излезе нищо помежду ви.

 

Задавай въпроси – идеята на чата е да се опознаете. Това обаче не означава да задаваш клиширани и скучни въпроси. Питай го неща, които наистина те интересуват – дали обича кучетата повече от котките, дали практикува екстремни спортове, дали се храни здравословно, къде мисли да учи висшето си образование и т.н. Хората обичат да отговарят на въпроси за себе си, защото се чувстват важни. На теб пък информацията ще ти бъде от полза. Като задаваш правилните въпроси, ще имаш с един куршум два заека.

 

 

Направи списък с приоритети и качества – докато повечето хора, посещаващи сайтовете за запознанства, ги приемат несериозно, има и такива като теб, които са там, за да намерят половинката си. За да покажеш това на останалите потребители, направи списък с качествата, които търсиш у партньора си и го сложи при информацията в твоя профил. Ако държиш да ходиш заедно в планината с половинката си, да си правите филмови маратони, да бъдете доброволци в приюти за животни – напиши го! Хубаво е представителите на срещуположния пол да знаят какъв човек търсиш за себе си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия