Как да разбереш дали ТЯ си има гадже

2015-03-13 19:02:00
Как да разбереш дали ТЯ си има гадже
Снимка: freedigitalphotos.net

Сваляш ново момиче, вече излизате няколко пъти с компания или си общувате в интернет? Искаш да разбереш дали тя има гадже, защото я харесваш и определено смяташ, че може да се получи нещо между вас. Има някои признаци, по които можеш да разбереш дали тя е свободна, или си има гадже. Кои са те?

 

Тя се конти много. Това не винаги е признак, но трябва да отбележим, че много момичета спират да се грижат за външния си вид, когато си хванат гадже. Тогава сякаш се успокояват, че имат мъж до себе си и не е нужно да полагат толкова много грижи за тялото си. Други пък просто намаляват количеството на грима и оставят екстравагантните дрехи завинаги. Ако тя се поддържа, облича се красиво, гримира се и се старае да изглежда възможно най-добре, вероятно се опитва да бъде забелязана и си няма гадже.

 

Тя обръща внимание на мъжете около нея. Опитай се да забележиш дали наблюдава мъжете около нея, как се държи с тях, дали ги гледа, дали флиртува с очи. Ако има гадже, вероятно ще е много по-сдържана в контактите си с мъжете. Ако забележиш, че контактува съвсем свободно и дори флиртува, значи е свободна и търси своя нов обожател.

 

Тя винаги е с приятелите си. Винаги, когато се срещнете, тя е придружавана от приятелките си. Виждаш я случайно на улицата, а тя е с компанията си от най-близки приятелки? Ако тя няма гадже, вероятно най-много излиза с приятелките си. ако имаше партньор, все някога щеше да го доведе в компанията.

 

Няма снимки с момчета в социалната мрежа. Социалната мрежа може да даде много лична информация за човека. Там хората публикуват семейното си положение, като най-често дори пишат с кого са обвързани. Освен това всеки се изкушава да качи снимки от най-скъпите моменти с любимия човек. Дори да не е най-активната в социалната мрежа, лесно ще разбереш дали има гадже, спрямо това какви постове и снимки има в профила си.

 

Тя не си гледа телефона постоянно. Когато имаш гадже, винаги чакаш да се обади или да пише. Затова често проверяваш смартфона си за известия и пропуснати повиквания. Ако нямаш гадже, вероятно няма да си цъкаш телефона толкова често.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
N1K17Y123
преди 9 години

Или можеш просто да я питаш ?! WHOAAAA


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия