От какво се страхуват момчетата, когато са обвързани

2015-02-17 18:35:00
От какво се страхуват момчетата, когато са обвързани
Снимка: Dreamstime

Всеки човек има собствени страхове, които могат да го тормозят много дълго време. Нормално е да те е страх от нещо, дори да не си признаваш, че е така. Когато си във връзка също изпитваш страхове. Недоверието, липсата на комуникация или други фактори са способни да те накарат да се боиш още повече. От какво се страхуват момчетата, когато са обвързани?

 

От изневяра. Със сигурност всеки мъж понякога си мисли, че приятелката му е способна да изневери. Дори тя да не е дала никакъв повод, мъжете се притесняват, че може би тя ще хареса друг повече и няма да се поколебае дали да спи с него. Всъщност, по-голяма част от мъжете не прощават изневярата и приключват връзката си. По-голям е процентът сред жените, които са склонни да простят ако партньорът им има забежки.

 

От влюбване. Мъжете се страхуват да се влюбят. Жените са много по-склонни да показват любовта си, да се влюбят без да мислят много и да се отдадат изцяло на партньора, дори да не го познават добре. При мъжете не е точно така. Те се притесняват от това да изпитват и да показват чувствата си. На тях им е много трудно, когато трябва да кажат „Обичам те”, затова трябва да са сигурни, че са с правилната жена и не правят грешка.

 

Да не ги помислят за лигльовци. Много момчета се притесняват от това да вървят с букет по улицата. Ако той иска да ти купи цвете и да те зарадва, ще се притесни, когато трябва да ти донесе букета. Момчетата се страхуват околните да не ги помислят за лигльовци и затова се притесняват да показват ласки на публично място. Ако гаджето ти не иска да те гушка, когато сте навън, избягва много целувки и докосвания, вероятно се притеснява от мнението на другите.

 

Да не загуби приятелите си. Мъжете са силно привързани към близките си приятели. За тях тази връзка е много силна и важна, затова се страхуват, че няма да могат да отделят достатъчно време на компанията си. Освен това, някои момичета са ревниви и се дразнят, когато гаджето им настоява да излизат и с тайфата. В такъв случай, той си мисли, че трябва да се разкъса, за да са доволни всички и да няма проблеми.

 

Да не те изгуби. Той се страхува, че може да те изгуби. Когато един мъж е наистина влюбен, той се бои, че може да си намериш по-добър от него и да го изоставиш. Гаджето ти наистина те има за перфектна и смята, че ти си най-прекрасното същество на земята, което няма никакви недостатъци, за разлика от него.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия