От какво се страхуват момичетата, когато са обвързани

2015-02-13 20:10:00
От какво се страхуват момичетата, когато са обвързани
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек има страхове. Дори да не си признаваш открито, има нещо, от което се страхуваш и те притеснява. Когато човек е влюбен, най-често се бои да не изгуби половинката си. Жените имат много повече страхове от мъжете и са по-склонни да разговарят за тях. Сега ще ти разкажем от какво се страхуват жените, когато са обвързани.

 

Изоставяне. Повечето жени таят в себе си страха от изоставяне. Когато една жена наистина обича и е в сериозна връзка, тя се отдава напълно. В такъв момент една раздяла би била изключително тежка за нея. Повечето дами страдат, че могат да бъдат изоставени  и партньорът им да предпочете друга жена. Проблемът е, че тези страхове много често са неоснователни. Дори партньорът им да е прекрасен и да не дава поводи, те си мислят, че той може да ги зареже дори без причина.

 

Изневяра. Изневярата не винаги означава край на връзката, защото много двойки успяват да запазят отношенията си, дори след забежки. Всичко зависи от партньорите, някои не успяват да преживеят такова предателство и се разделят. Но дори да няма поводи за съмнения, много дами изпитват панически ужас от най-малката мисъл за изневяра. Дори неревнивите представителки на женския пол се притесняват, че могат да загубят човека до себе си, ако залитне по друга жена.

 

Бъдещето. Хората се променят постоянно. Особено в тийнейджърството, младежите се изграждат като характери и променят своя светоглед. Истината е, че много млади момичета се притесняват за бъдещето. Те не знаят къде ще ги отведе живота и как ще се променят за няколко години. Това е голям страх, защото не знаят дали ще успеят да съхранят връзката си.

 

Семейството на партньора. Момичетата много се притесняват от срещите със семейството на гаджето си. Те искат да се харесат, но много се притесняват от влиянието на майката. Често пъти майките са критични и не харесват гаджетата на синовете си. Повечето момичета признават, че се притесняват да не би гаджето им да се повлияе от мнението на майка си.

 

Липсата на отговорност. Често пъти момчетата могат да се показват като несериозни и това много ядосва момичетата. Всяка жена обича сигурността и мъжът трябва да се старае в тази насока. Повечето дами признават, че се притесняват от липсата на отговорност у партньора си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия