Няколко причини, поради които той няма да те покани отново на среща

2015-02-10 16:59:00
Няколко причини, поради които той няма да те покани отново на среща
Снимка: thinkstockphotos.com

Вашата първа среща мина. Ти си очарована от него и искаш да се видите отново. Той обаче не ти звъни и почти не ти пише във Facebook. Явно нещо го е отблъснало от теб още на първата ви среща. За да не се повтори отново, но с друго момче, виж кои са нещата, които не се харесват на представителите на силния пол:

 

Говориш за пари – не е важно дали ти имаш пари или той има пари. Това е удобство, но определено не е важна тема за разговор, особено на първа среща. Все пак вие сте излезли, за да се опознаете, а не да си говорите за финанси.

 

 

Имаш грубо отношение – ако нямаш настроение, просто отмени срещата. На него определено ще му направи впечатление, ако се държиш грубо с него или с хората около вас, със сервитьорите, например. В такъв момент той ще си помисли, че това е перманентното ти състояние или че се изнервяш лесно и най-вероятно няма да те потърси отново. Все пак кой доброволно ще иска да бъде с човек, който е склонен да вдигне грандиозен скандал за някаква дреболия?

 

Нямаш самочувствие – има доста хора, които не са достатъчно уверени в себе си, особено представителките на нежния пол. Когато ти правят комплимент, трябва уверено да отговаряш „Благодаря ти!“, а не да почнеш да се оправдаваш, че днес не е най-добрия ти ден, че всъщност не си спала достатъчно и т.н. Щом той ти казва, че изглеждаш красива, значи е така. Ако покажеш липса на увереност, мъжът ще реши, че нямаш достатъчно самочувствие ще има нужда да доказва чувствата си постоянно, което в един момент ще го измори.

 

Изглеждаш отчаяна – дори да си такава, в никакъв случай не трябва да говориш за това, камо ли да го показваш. Веднъж види ли нещо такова един мъж у една жена, той не може да спре да мисли за това и се отдръпва от нея. И, разбира се, няма да те покани на втора среща.

 

Не говориш за себе си – когато двама души излязат на първа среща, тяхната цел е да се опознаят и да преценят дали си пасват. Ако ти през цялото време говориш за живота на другите хора – сестра ти, най-добрата ти приятелка, леля ти и т.н., но не и за себе си, той няма да може да те опознае. Няма да разбере интересите ти, какво харесваш, от какво се страхуваш, каква храна предпочиташ и т.н. А и щом не говориш за собствения си живот, най-вероятно той е скучен или има нещо, което криеш, а това не се харесва на мъжете.

 

Говориш за всичко – като казваме, че трябва да говориш за себе си, нямаме предвид, че трябва да прекаляваш с разговорите и да си говорите за абсолютно всичко – бездомните животни, политика, времето в последните няколко дни, постановките, финансовата криза и т.н. Говори на теми, които те вълнуват, но не прекалявай с тяхното разнообразие, защото на мъжете им е трудно да се разпиляват из много теми.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия