Как да разбереш, че гаджето ти е мамино синче?

2015-01-30 13:15:00
Как да разбереш, че гаджето ти е мамино синче?
Снимка: thinkstockphotos.com

Новото ти гадже е страхотно – излъчва сексапил, облича се добре, държи се мило с теб, има страхотно чувство за хумор и т.н. Има обаче нещо, което му куца, но ти не си сигурна дали е това, което си мислиш. А това, което ти се върти в главата е, че той е мамино синче. Няма нищо лошо, когато децата са близки с родителите си, но има здравословна граница, която е добре да бъде спазена. Ако се чудиш дали гаджето ти наистина е прекалено близко с майка си, започни да обръщаш внимание на следните неща:

 

Все още живее с родителите си – ако е под 25-годишна възраст и живее в същия град, където са родителите му, това е нещо напълно нормално. Идва обаче един момент, когато той трябва да се изнесе и да стане самостоятелен. Ако това не се случи, когато вече си има сериозна работа и може да се издържа сам, явно е мамино синче, което предпочита да си живее с родителите, които да му угаждат постоянно – мама да готви, а татко да се грижи за колата. Най-вероятно гаджето ти не умее да се грижи за себе си – не знае как да пусне пералнята, не може да готви, не може да си изглади дрехите и т.н.

 

 

Трудно му е да взима решения – не е лошо човек да търси съвети от близките си, но това не означава, че трябва да пита за всичко своите приятели или родители. Логично е сам да вземе решение къде да те изведе на романтична вечеря, как да ти направи добро впечатление, какво да ти подари за рождения ден и т.н. Замисли се дали се случва често да звъни на родителите си, преди да вземе важно решения и дали изобщо взима под внимание мнението ти или за него е важно единствено какво мислят майка му и баща му.

 

С майка му си приличате – ако не обърнеш специално внимание на това, сигурно ще ти е трудно да го забележиш. Истината е, че с майка му си приличате страшно много. Явно гаджето ти подсъзнателно си търси момиче, което да се държиш и да прилича на родителката му. Това определено не е готино и ясно показва, че той Мамино синче, което иска да има човек като майка си за цял живот.

 

Тя се отнася с него като с малко момченце – за родителите децата винаги ще си останат малки, без значение дали са на 20 или на 50 години. Те просто са техните малки момиченца и момченца. Това обаче не означава, че е нормално, когато майката на гаджето ти се държи с него сякаш е невръстно хлапе – реже му пържолата на парчета, постоянно му прави любимите му храни, реже му ноктите и т.н. Ако гаджето ти няма нищо против прекалено милото отношение на майка му към него, значи определено е глезльо.

 

Иска одобрението на родителите си относно теб - не е важно той да те харесва и да се чувства добре с теб, трябва и родителите му да са на същото мнение. Ако те не те харесват, той ще си потърси нова приятелка, която да отговаря на техните критерии.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Най-вероятно гаджето ти не умее да се грижи за себе си не знае как да пусне пералнята, не може да готви, не може да си изглади дрехите и т.н.==========================Това е женска работа. Как пък не съм видял една жена живееща сама да може сама да си смени гумата на колата или да премести гардероба, но никой не ги обвинява.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия