Как жените могат да манипулират мъжете

2015-01-19 13:01:00
Как жените могат да манипулират мъжете
Снимка: freedigitalphotos.net

Мъжете могат да бъдат съвсем лесно манипулирани, ако приложите малко хитрост. Разбира се, тук не става въпрос за някакви сериозни манипулации, а просто за малко повече внимание и разбиране. Понякога отношенията с гаджето ни стават напълно невъзможни, той не ни разбира, прави каквото знае. Дами, приложете малко женска хитрост и ще видите колко по-лесно ще бъде за вас.

 

„Добре, ще го направя сама!“ Мъжете са свикнали да помагат и да бъдат от полза на приятелките си. По този начин те се чувстват полезни и искат да се чувстват ценни за своята жена. Когато чуят тази фраза, те полудяват, защото не могат да оставят крехката им приятелка да се мъчи сама. Затова, когато поискате помощ, но той откаже или се бави, просто му кажете, че не искате нищо от него и ще разчитате само на себе си.

 

Спечелете майка му на своя страна. Не гледайте на нея като на свекърва, тя може да бъде ваша приятелка и перфектен съюзник. Не подценявайте женската солидарност. Майките обожават синовете си, искат от тях да са най-добрите. Когато те не се държат добре с жената до тях, майките определено не приемат това поведение. Затова се сближете с майка му, тя определено може да му повлияе.

 

Храна. Любовта на мъжа минава през стомаха. Това е наистина вярно. Повечето момчета обожават да се хранят и дори една вкусна салата, може да го направи благ като котенце. Направете му нещо вкусно. Помислете си кое му е любимото ястие. Изпечете пица или направете кекс, нещо, което ще го зарадва. Дайте му да се наслаждава на храната и тогава, когато е спокоен, сит и щастлив, говорете по проблемните теми.

 

Обвинявайте биологията. Да, определено биологията има голяма роля за поведението на жената. Предменструалният синдром е много важен, защото някои дами съвсем се променят по това време от месеца. Дори да се чувствате отлично, винаги можете да обвините женската природа, че нещо с вас не е наред. Не е нужно да се обяснявате, така или иначе мъжете знаят, че тогава дамите изобщо не са в ред.

 

Сълзи. Няма мъж, който да може да устои на женските сълзи. Винаги, когато се разплачете, дори той да не е виновен, ще дойде и ще ви успокои. Сълзите са скрит коз, който винаги можете да използвате успешно.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия