Няколко неща, които го подлудяват

2015-01-16 16:08:00
Няколко неща, които го подлудяват
Снимка: Dreamstime

Жените определено умеят да дразнят мъжете. Често го правят несъзнателно, но все пак се случва. Разбери с какво най-често дразниш гаджето си:

 

Имаш десетки възглавници на леглото – на кревата ти няма място за лягане от най-различните възглавници, които имаш. А когато гаджето ти реши да легне върху тях, започваш да ги дърпаш изпод него, защото те НЕ са за спане. Е, нали са възглавници?

 

Постоянно сменяш каналите – понякога гаджето ти склонява да гледа любимото ти предаване заедно с теб. Ти обаче не можеш да се задоволиш само с едно и следиш три неща едновременно. Жените може да се справят с това добре, но на мъжете определено им е трудно да се съсредоточат върху повече от едно нещо. И това допълнително изнервя гаджето ти, което без това е седнало да гледа нещо, което хич не го интересува.

 

 

Задаваш въпроса „Добре ли изглеждам?“ - като се замислиш май на този въпрос няма верен отговор, а? Ако ти отговори, че изглеждаш фантастично, ще започнеш да го обвиняваш, че те лъже. Ако ти каже, че може да свалиш 2-3 килограма и да тренираш по-често, ще се депресираш. Защо задаваш този въпрос, като няма отговор, който да ти хареса?

 

Лигавиш го прекалено много - всяка жена има майчински инстинкт, който първоначално прилага към гаджетата си. Не прекалявай обаче, защото на мъжете не им е готино да бъдат прекалено лигавени от приятелките си. Едно е да полагаш грижи и да се интересуваш от половинката си, но съвсем друго е да се държиш сякаш е малко дете, а не възрастен човек.

 

Оплакваш се от приятелките си – жените имат склонността да излизат с приятелки и после да се оплакват на гаджето си от тях. Ако случайно ти попиташ защо продължават да поддържат взаимоотношения с тях, жените обикновено гледат като обидени и с недоумение откъде идва този въпрос.

 

Често драматизираш – жените винаги търсят под вола теле и са склонни да направят от мухата слон. Просто им е в природата. Престани да го правиш, на мъжете не им е приятно да им правят сцени и да им скапват настроението за глупости.

 

Не си наясно с времето – или просто се правиш, че не си. Уж казваш, че ще си готова след 10 минути, а минава повече от половин час. Не, че мъжете не са свикнали да чакат, но ще е далеч по-приятно, ако не закъсняваш прекалено много и не караш гаджето ти да те чака половин – един час, докато се оправяш за дискотека.

 

Манипулираш често – в интерес на истината всеки човек го прави, но жените сякаш прекаляват, особено що се отнася до партньора. Не бъди егоист и не манипулирай човека, когото обичаш, само и само да постигнеш това, което искаш.

 

Постъпваш мазохистично спрямо себе си – взела си си нови обувки, които обожаваш, но ... които са ти страшно неудобни и ти правят болезнени рани. Въпреки това ти продължаваш да ги носиш, но не спираш да мрънкаш. И кой го отнася? Гаджето ти, което трябва да те подкрепя, докато ходиш, а понякога дори да те гушка, защото не можеш да стъпваш и което трябва да те слуша как се оплакваш и подсмърчаш от болка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия