Защо хората се дразнят на околните, когато говорят по телефона?

Голяма част от жителите на Америка не харесват начина, по който околните говорят по мобилните си телефони. Най-често те се дразнят на хората, които говорят по тях без handsfree, докато шофират или когато го правят прекалено високо на обществено място

2011-03-03 14:03:21
Защо хората се дразнят на околните, когато говорят по телефона?
Голяма част от жителите на Америка не харесват начина, по който околните говорят по мобилните си телефони. Най-често те се дразнят на хората, които говорят по тях без handsfree, докато шофират или когато го правят прекалено високо на обществено място.

Данните са обработени след направено проучване в края на 2010 и началото на 2011 година.

90% от участниците в анкетата споделят, че всеки ден се дразнят на хора, които не се съобразяват с околните, докато говорят по телефона или пишат SMS-и.
75% от тях са на мнение, че телефонния етикет е станал по-зле в сравнение с 2009 година. 19% от американците споделили, че самите те имат лоши навици, които не могат да променят.
10% недоволстват, че техните половинки често говорят по телефона в тяхно присъствие, дори когато са на романтична екскурзия.

С всяка изминала година ситуацията става все по-зле и хората използват мобилните си телефони, без да се съобразяват с присъствието на околните. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия