Признаците, които показват, че не те бива в целуването

2015-01-15 18:15:00
Признаците, които показват, че не те бива в целуването
Снимка: freedigitalphotos.net

Целувките са много любопитна тема на повечето тийнейджъри. Всеки иска да се целува добре, за да бъде харесван от гаджето си. В такива интимни моменти човек сякаш забравя къде се намира и се отдава тотално на чувствата и партньора си. Много е важно да се целувате добре, затова сега ще ви дадем няколко признаци, по които да разберете, ако не ви бива много в целуването.

 

Сухи устни. Прекалено сухите целувки не са добра идея. Те дори могат да бъдат болезнени и като цяло една такава целувка не доставя много удоволствие. Прекалената сухота в устата може да  причини и лош дъх, а сухите и изпръхнали устни не са особено привлекателна гледка.

 

 

Прекалено много слюнка. Целувката трябва да е влажна, но не и прекалено. Не забравяйте да преглъщате, докато се целувате, защото иначе ще изпаднете в неприятна ситуация. Слюнката е важна, защото прекалено сухите целувки няма да са ви приятни, но предаването на твърде много телесни течности между вас и партньора може да е странно и да не се хареса на гаджето ви.

 

Хапане. Хапането може да е секси, когато е леко, нежно и закачливо. Но ако ухапете някого без да искате, това вече е голяма грешка. Внимавайте да не ухапете партньора си, защото това определено няма да му се хареса. Дори да искате да го направите нарочно, като закачка, нека не бъде прекалено силно, защото може да боли.

 

Ритъм. Целувките не винаги са като по филмите, понякога стават гафове. Ако сте неопитни и не се познавате добре с партньора, може да изпаднете в странни ситуации. Една такава е удрянето на зъбите. То може да е болезнено, затова внимавайте, подхождайте към другия с устни и повече нежност.

 

Лош дъх. Ако имате лош дъх, това автоматично ви прави зле в целуването. Лошият дъх е много неприятен, затова се постарайте да го премахнете. Не яжте силни подправки и лук/чесън. Лошият дъх може да идва от стомаха, заради проблеми със стомашно-чревния тракт. Ако имате проблеми със зъбите, помислете дали те не са причина за лош дъх. Ползвайте дъвки или освежител за уста.

 

Прекалено много език. Все още няма правило как точно да се целуваме, но определено можем да кажем, че трябва да внимавате с езика. Голяма грешка правите, ако се опитвате да докоснете сливиците на партньора. Това не носи удоволствие.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия