Истинските причини, поради които той не се обажда след първа среща [част втора]

2015-01-11 13:03:00
Истинските причини, поради които той не се обажда след първа среща [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето жени с нетърпение чакат да получат обаждане от човека, когото харесват. Това очакване става направо нетърпимо след първата среща. Когато едно момиче е харесало дадено момче, определено очаква той да я потърси. Но понякога се случва така, че той никога повече не се обажда. Сега ще ви разкрием истинските причини, поради които той не ви звъни.

 

Той мисли, че не го харесвате. Възможно е да сте оставили такова впечатление. Мъжете не винаги успяват да разберат женските сигнали. Понякога трябва да сте по-ясни и конкретни, когато общувате с мъжете, за да няма неразбирателства. Ако един мъж смята, че не го харесвате, може и да се откаже да ви потърси. Това се случва най-вече при по-неопитни и неуверени момчета. Те се отказват лесно, особено ако се страхуват да не бъдат отхвърлени и наранени.

 

Може да излиза паралелно с още някоя. Не си мислете, че хората винаги играят честно. Докато вие роните сълзи, защото той не ви се е обадил, вероятно вече е с друга. Може да е ходил на срещи паралелно с две или повече момичета. Просто явно с другата се получава и той се е насочил към нея. Ако ви звънне отново след месец или два, вероятно сценарият не се е развил добре и другата го е отрязала.

 

Осъзнал е, че не му е до срещи. Човек минава през различни периоди в живота си. Има моменти, в които има нужда от гадже и от любов, в други – се концентрира повече върху учението, а в трети просто иска да е сам и неангажиран. Най-често след дълга връзка, човек има нужда от адаптация. Трябва му време, за да преживее всичко и да започне на ново. Разбира се, има и куп други причини. Може би той просто е осъзнал, че не е готов за връзка.

 

Той чака вие да направите първата крачка. Това не се среща често, но е важно да го споменем. В днешния модерен свят много хора смятат, че не е нужно мъжът да прави първата крачка. Затова някои мъже приемат, че е съвсем нормално жената да ги потърси, особено ако е останал с такова впечатление след първата ви среща.

 

Той просто е забравил. Не мислете, че всички хора имат много свободно време. Понякога в забързания делник просто забравяме. Друг вариант е да се сеща за вас, да мисли за вас, но просто да отлага, защото все изниква нещо. Вероятно ще ви се обади, когато е по-свободен или се сети, че сте имали уговорка да се видите отново.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия