Сексът с бивше гадже не е чак толкова лоша идея

2015-01-07 15:15:00
Сексът с бивше гадже не е чак толкова лоша идея
Снимка: Dreamstime

Хормоните у младежите бушуват и те имат нужда да правят секс. И искат да правят секс постоянно! Когато си имаш гадже, това не е трудно, стига, разбира се, да имаш терен. Но когато от известно време си сам и не искаш да си лягаш с непознати или пък не ти връзват особено, най-лесно е да се обърнеш към бившето си гадже. Не коментираме колко е добра тази идея, но е факт, че доста хора я използват, за да задоволят нуждите си.

 

Сексът с бивше гадже не е нещо лошо, ако нито един от двамата няма чувства и не таи надежда, че нещата помежду им ще се оправят и ще бъдат отново заедно. Но тези случаи са изключително редки. Все пак нека видим кои са положителните неща в тази ситуация:

 

Познавате се – правили сте секс достатъчно пъти, за да знаете какво харесвате. А това определено е готино, защото няма нужда тепърва да учиш партньора си на нещата, които ти доставят удоволствие и да му показваш ерогенните си зони. Също така няма нужда да се мъчиш и да намираш неговите. Симулирането на оргазми също е излишно. От друга страна не се притесняваш, когато се събличаш, защото гаджето ти вече те е виждало без дрехи и познава добре тялото ти. А сексът без притеснения определено е много приятно изживяване.

 

 

Взаимно се изненадвате – при повечето бивши гаджета, които правят секс след края на тяхната връзка, се наблюдава различно поведение по време на акта. Те вече не се притесняват и се държат така, както им идва отвътре. Докато преди гаджето ти е избягвало някои неща, защото е знаело, че не ти допадат, сега няма причина да се съобразява с теб и може да поиска това, което му харесва. А и ако и спал с още няколко гаджета, след като се е разделил с теб, възможно е да е научил нови неща в леглото и да те изненада приятно, както и ти него.

 

Честни сте – ако не искаш отново да се съберете, трябва да му го кажеш още в началото. Кажи на бившето си гадже, че единственото, което искаш от него, е секс. Не приятелство, не връзка, а секс. Може да ти откаже, но може и да се съгласи. Важното е да си бил честен още от самото начало, защото е много жестоко да даваш напразни надежди на влюбен човек.

 

Нямате задръжки – както вече споменахме, бившето ти гадже те познава достатъчно добре, така че няма от какво да се притесняваш. Познава тялото ти, знае и твоите странности.

 

Хубаво е добре да прецениш дали идеята да правиш секс с бившето си гадже е добра. Да, лесно е да получиш това, което искаш, да, сексът ще ти донесе удоволствие, но как ще повлияе на него? Дали няма да му даде надежда, че отново ще бъдете заедно? Дали няма да събуди заспалите чувства, които има към теб? Не наранявай съзнателно човек, който те обича, само заради единия секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия