С какви момчета не бива да излизаме на среща [част първа]

2015-01-04 12:03:00
С какви момчета не бива да излизаме на среща [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Можем да срещнем любовта на всякакви места. Ако се заговорите с обвързани хора, те могат да ви разкажат много интересни истории как са се запознали, къде са срещнали половинката си. Повечето истории са романтични, някои са комични, а трети странни. Всички първи срещи имат очарование и носят особено вълнение. И все пак има хора, с които не е добра идея да излизате. Кои са те?

 

Напомпаният празноглавец. Той може да ви говори само за фитнес, за хранителни добавки и режими. Той яде под часовник, не пропуска хранене, изглежда чудесно, но до там. Наистина е абсолютно празноглав, не можете да си говорите за нищо друго, освен за спорт. Това определено не е вашият човек и една среща може да ви коства много нерви. Не се занимавайте с такъв човек, защото ще ви е доста скучно с него.

 

Казанова. Има мъже, които не могат да са с една жена. Казанова е точно такъв тип, той ще е очарован от вас, докато сте заедно, а след това ще мисли за още поне 3-4 жени. Телефонът му постоянно звъни, защото той е харесван от всяка дама. Той е обаятелен, умен, забавен, кавалер, който знае как да ви омае. Но не може да е верен, той не става за връзка, а само за забавление.

 

Зубърът. Той е зубърът на класа, който винаги знае всичко, учи много, през седмицата изобщо не излиза, защото постоянно е над учебниците. Той може да говори само за училище. Дразнещото в него е, че той не е интелигентен, той просто запаметява целия материал. Изкарва винаги отлични оценки с цената на дни наред, прекарани над учебника. Зубърът е много скучен, защото не знае как да се държи  с момиче и може да говори само на една тема.

 

Клюкарят. Този типаж е много неприятен, защото за него са характерни куп женски черти. Той знае всичко за всеки, обожава да клюкарства, да обсъжда и да коментира. Той има приятели, на които говори зад гърба, плете интриги и не спира да коментира. Това наистина отблъсква момичетата и той почти винаги е без гадже.

 

Мрънкалото. Този човек мрънка повече и от нежния пол. Той винаги е неоправдан, винаги е жертва на обстоятелствата и никога не поема отговорност. На думи може много, а на практика – нищо. Отначало може да ви заблуди, че е стойностен човек и истински мъж, но бързо му проличава, че е дребна душа. Той винаги се оплаква, но не прави нищо, за да подобри положението си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия