Новогодишни съвети към хората с разбити сърца [част втора]

2014-12-31 13:00:00
Новогодишни съвети към хората с разбити сърца [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Разбитото сърце не се лекува лесно, трябва много време и желание, за да мине всичко. Истината е, че няма универсален лек, който да помогне на всеки. И въпреки това, човек трябва да се съвземе и да се възстанови. Но идва Новата година и всеки таи нови очаквания, има нови желания, мечти и цели. Сега ще дадем някои съвети на хората с разбити сърца, които ще им бъдат от полза през Новата година.

 

Ще се науча на съпричастие. Ако не проявявате разбиране към партньора си, няма как да изградите здрава и силна връзка. Опитайте да сте съпричастни към живота на новата си любов. Истината е, че човек винаги има проблеми, винаги се случва нещо, което да пречи, винаги има нещо, за което да се тревожите. И именно в тия моменти човек трябва да се мобилизира и да подкрепи гаджето си.

 

Ще следя за знаци. Връзките се провалят заради неразбирателство между партньорите. В един момент вие си мислите, че разбирате гаджето си и че се държите адекватно, а той/тя е започнал/а да се отдалечава и да губи чувствата си към вас. Затова е важно да разбирате знаците, които той/тя ви дава. Не си мислете, че всички хора биха казали директно, че имат нужда от помощ, от подкрепа или от разбиране. Но това не означава, че не ви дават нужните знаци. Четете между редовете и се опитвайте да разгадавате знаците, който партньорът ви дава.

 

Няма да се втурвам без да мисля. Да допускатe да създавате връзки, за които съжалявате после, само защото не сте сигурни и сте действали прибързано, няма смисъл. Това е още един урок, който трябва да научите и да си припомняте понякога. Когато се втурвате и прибързвате, правите грешки, не внимавате и накрая се оказва, че сте с човек, който изобщо не е по вашия вкус. В това няма смисъл, ако искате да сте с някого, докажете си, че го харесвате. Така няма да влизате в безсмислени връзки и няма да има наранени.

 

Ще се доверявам на инстинкта си. Никой не знае какво е по-добре за вас, от самите вас. Хубаво е да се съветвате с приятелите си, да получавате мнения и подкрепа. Но не оставяйте другите да решават вместо вас. Доверявайте се на себе си, за да сте сигурни, че правите най-доброто и знайте, че интуицията не греши. Вътрешното чувство се оказва много правилно и в повечето случаи човек съжалява, че не му се доверява.


Ще приема всичко, което се случва. Това е много важен урок. Винаги може да се случи нещо лошо или просто нещо, което да ви попречи. Това не означава, че трябва да се предавате. Проблемът на много хора е, че не приемат промяната или нещата, които им се случват в живота. Научете се да приемате всичко, което ви се случва, а това, което не ви харесва - се опитвайте да променяте.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия