Новогодишни съвети към хората с разбити сърца [част първа]

2014-12-30 12:22:00
Новогодишни съвети към хората с разбити сърца [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Разбитото сърце не се лекува лесно, трябва много време и желание, за да мине всичко. Истината е, че няма универсален лек, който да помогне на всеки. И въпреки това, човек трябва да се съвземе и да се възстанови. Но идва Новата година и всеки таи нови очаквания, има нови желания, мечти и цели. Сега ще дадем някои съвети на хората с разбити сърца, които ще им бъдат от полза през Новата година.

 

Ще се уча от грешките си. Това е първият съвет, който е от огромна важност. Сърцето ви е разбито, защото вие и гаджето ви сте направили поредица от грешки. Опитайте се да помислите къде сте сгрешили в миналото, за да се предпазите от нови грешки в бъдещето. Трябва да приемете, че когато сте сгрешили, е редно да се извините. А понякога едно извинение не стига. И чак след това е време да се поправите ако можете или просто да се промените.

 

Ще чакам, докато не среща някой, който си струва. Новата година носи нови възможности за всеки. Това означава, че можете да срещнете любовта в лицето на мечтания човек. Но проблемът на много хора е, че се хващат с гаджета, които не им харесват, с които не си пасват и не са един за друг. Обещайте си да се занимавате само с хора, които си струват и има смисъл. Иначе рискувате отново да сте наранени и с разбито сърце.

 

Ще опозная добре човека до себе си. Друга грешка, която много младежи правят е, че действат прибързано и не опознават човека предварително. Те са запленени от красота, чувства, желания, нагон и в един момент съвсем забравят за недостатъците на новото гадже. След това сценарият се повтаря, оказва се, че не сте един за друг и отново има наранени. Старайте се да си давате повече време, преди да се отдадете на чувства и близост. Опознавайте добре хората, с които излизате на среща.

 

Ще се науча да давам. Когато човек е във връзка, трябва да бъде възможно най-щедър. Не става дума само за материалните неща, а за всичко. Трябва да поставяте човека до вас на първо място и да бъдете предани. Важно е да сте опора на човека до вас и да показвате любовта си.

 

Ще се науча да получавам. Трябва да бъдете щедри, но не бива да сте прекалено себеотрицателни. Има хора, които опират в крайностите, а това не е хубаво. Бъдете щедри и давайте, но не пренебрегвайте себе си. Позволявайте на човека до вас да прави жестове, да ви помага, да ви обича, да бъде до вас.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
joreto.atanasow
преди 9 години

:D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия