Как да разбереш, че твоята тръпка НЕ си пада по теб

2014-12-18 12:21:00
Как да разбереш, че твоята тръпка НЕ си пада по теб
Снимка: freeimages.com

В тийнейджърските години връзките ни се струват много трудни. Изобщо не е лесно да се опитваме да имаме връзки, да не страдаме по старите взаимоотношения и да разберем кой ни харесва. Така се случват някои недоразумения като това да се харесваме с някого, но да ни е срам да си признаем. Срамежливостта, притеснението и липсата на опит са най-големите пречки при младежите. Сега ще ви дадем няколко ценни съвета, които ще ви помогнат да разберете, че вашата тръпка не си пада по вас.

 

Разговорите на живо не се получават. Важно е да можете да си комуникирате спокойно с човека, когото харесвате. Ако искате да разберете дали той/тя си пада по вас, помислете си дали можете да си говорите свободно. Ако разговорите на живо не се получават, вероятно той/тя не ви харесва.

 

Отнема цяла вечност, докато той/тя отговори. Недейте да се заблуждавате, че той/тя има работа, зает/а е или просто не може да пише в момента. Вероятно просто не иска да отговаря и разговорът не му/ѝ се струва интересен. Човек, който проявява интерес към вас, ще се интересува, ще следи дали пишете и сам ще прави първата крачка.

 

Езикът на тялото казва „не“. Езикът на тялото е много важен, защото той може да ви каже много повече неща от хиляда думи. Ако даден човек се опитва да стои близо до вас, търси контакт, гледа ви в очите, докосва ви небрежно и се опитва да е винаги около вас, вероятно ви харесва. Но ако между вас няма нищо от изброените, вероятно вашата тръпка не си пада по вас.

 

Той/тя говори за други жени/мъже. Ако един човек има чувства към вас и ви харесва, той няма да споменава и дума за някой от противоположния пол. Но ако вие харесвате например ваш съученик, а той ви споделя, че много си пада по вашата приятелка, определено не ви харесва.

 

Отнася се с вас като с приятел/ка. Ако едно момче ви харесва, той ще ви покани на среща. Ако едно момиче си пада по вас, тя ще ви го покаже задължително. Но ако сте попаднали в приятелската зона, не очаквайте да излезете от там. Вероятно той/тя не си пада по вас и иска да сте просто приятели.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия