По какво си приличат гаджето и домашния любимец? [част първа]

2014-12-20 11:03:00
По какво си приличат гаджето и домашния любимец? [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Имате ли домашен любимец? Факт е, че повечето момичета обожават всякакви пухкави животинки и повечето настояват да имат куче, коте или друго пухкаво нещо като зайче или морско свинче. Истината е, че всяко животинче изисква грижа, а и много от навиците на домашния любимец се припокриват с характера на гаджето. Момичета, какво е общото между вашето кученце и гаджето ви?

 

Храните ги. Кученцето не може да си сложи храна само, то има нужда от постоянни грижи. Ако вие не го нахраните, няма кой. Нещо такова е и с мъжа. Разбира се, той може да си направи сам храна, но вероятно не иска или може просто да изпържи няколко яйца. Неслучайно е известна максимата, че любовта на мъжа минава през стомаха. За повечето мъже е важно приятелката им да може да готви и да го глези с разни вкусни неща.

 

Стил. Има всякакви сладурски дрехи и аксесоари за кучета, на които трудно може да се устои. А и е факт, че някои породи са чувствителни към студа и трябва задължително зимата да носят дрешки. Факт е, че и повечето мъже са скарани с модата. Те си купуват дрехи, препоръчани от продавачката в магазина или видени на манекена отвън. Истината е, че мъжете не разбират почти нищо от мода, затова те също имат голяма нужда от помощ, що се отнася до дрехи и аксесоари.

 

Фукате се с тях. Кой не обича да получава комплименти? Със сигурност ви се е случвало дори случайни хора на улицата да се радват на кучето ви, да го галят и да ви уверяват, че то наистина е красиво и сладко. Същото важи и за мъжа, но вероятно непознати не биха изразили такова мнение. Всеки обича да се фука, признайте си, че и на вас ви харесва, когато заглеждат приятеля ви.

 

Доверявате се. Колко често си говорите с кучето си? Вероятно всеки ден. Това е съвсем нормално, не си мислете, че сте луда. Често пъти просто мислите на глас и имате чувство, че домашния ви любимец ви слуша. Така доверявате всякакви тайни. Същото е и с гаджето, защото и на него му споделяте, разказвате и той винаги ви слуша. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

А по какво се различават жена и кон впрегнат в рало ?По абсолютно нищо


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия