20 знака, които ти показват, че ТОЙ е правилният [част втора]

2014-12-04 15:56:00
20 знака, които ти показват, че ТОЙ е правилният [част втора]
Снимка: thinkstockphotos.com

От известно време излизаш с едно момче, прекарвате си добре, смеете се, харесва ти да го целуваш и да бъдеш докосвана от него. Но дали просто си прекарваш добре с него или с всяка изминала минута се влюбваш все повече и повече? Дали той е идеалният? Твоята половинка? Има няколко неща, които ясно показват, че си на крилете на любовта и момчето до теб определено си заслужава:


11. Държите се като деца – не, че сте много големи, но когато сте заедно, определено се държите като малки дечица. С него може да усетиш безгрижието, което си имала преди години. С никой друг не можеш да се смееш така неудържимо, както с него.

 

12. Той те познава добре и знае какво е важно за теб – обръща внимание на всичко, което казваш и на начина, по който реагираш, когато се случи нещо и това му дава възможност да разбере какво обичаш и искаш. Не е нужно да му повтаряш едно и също сто пъти, както си правила с предишните ти гаджета. Той те разбира от първия път, а понякога дори не са му нужни думи. Приятелят ти знае, че за теб е важно той да бъде на състезанието ти по народни танци и колкото и да му е скучно, ще отиде, за да те направи щастлива. И по нищо няма да разбереш, че му е било скучно, защото той никога няма да ти го покаже, защото знае, че това ще съсипе положителните ти емоции и радостта, че го виждаш там.

 

 

13. Той знае как да те мотивира - много е важно човекът до теб да ти помага да израстваш. А той е точно такъв. Знае какво и кога да каже, за да успее да те вдъхнови.

 

14. Всичко е по-различно – връзката ти с настоящия партньор се различава от останалите, които си имала. Не може да кажеш какво точно е различното, но го усещаш. Чувстваш се по-спокойна, по-щастлива, по-усмихната. Усещаш, че това е ТОЙ, радваш се на мисълта, че най-накрая си го намерила.

 

15. Той е различен – всичко е по-различно, ама и той е по-различен от останалите мъже. Особено от бившите ти гаджета. Не си прилича с тях нито по външност, нито по характер. И това определено ти харесва.

 

16. Денят ти е по-хубав, когато го видиш – без значение дали през деня си била ядосана или уморена, настроението ти се променя коренно, когато се видите. Достатъчно е да прекарате известно време заедно, за да забравиш за отрицателните емоции, които си изпитала през деня. Той определено умее да прави дните ти по-хубави, не с нещо специално, просто с присъствието си.

 

17. Той е супер точен човек - не става въпрос, че идва навреме на срещите, които си определяте. Просто е свестен. Каквото и да се случва помежду ви, през каквито и препятствия да преминава връзката ви, ти знаеш, че той е до теб и никога няма да те изостави или да ти обърне гръб, когато имаш нужда от помощта му.

 

18. Досега не си обичала така – реално нямаш представа дали няма да обичаш някой друг след време, повече отколкото обичаш сега, но истаната е, че досега не си изпитвала толкова силни чувства.

 

19. Оценява качествата ти - гаджето ти ти е най-големият фен. Той знае и оценява положителните качества, които притежаваш – красотата ти, интелекта ти, умението да забавляваш хората, любовта ти към животните, атрактивността ти, желанието ти да се развиваш и т.н. И всеки път, когато загубиш вяра в себе си, той е там и те насърчава да продължиш смело напред!

 

20. Познава те по-добре от всеки друг – това е човекът, който знае всичко за теб – какво обичаш да ядеш, как предпочиташ да прекарваш свободното си време, какви филми харесват, на какво се дразниш и т.н. Също така е наясно с ежедневието ти – какво ти се е случило сутринта, на обяд, след това ... Ти му споделяш, той на теб – също.


Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия