Как да разберем, че излизаме с женкар

2014-12-03 17:54:00
Как да разберем, че излизаме с женкар
Снимка: thinkstockphotos.com

Има някои мъже, които са непоправими женкари. Те обичат да лъжат, да бъдат постоянно с различни момичета. Същевременно са чаровни, омайващи, красиви и харизматични. Най-добре е да стоите по-далеч от такъв мъж, за да не разбие сърцето ви. Но как да го разпознаете?

 

Хващате го често, че лъже ненужно. Той ви лъже дори за дребни неща и вие го хващате не един път. Той ви казва, че е на училище, а виждате, че се е отбелязал от някое заведение, например. Внимавайте, вероятно не сте единствената, с която се среща.

 

Приятелите му са женкари. Често пъти мъжете се движат в такива компании, които споделят техните интереси. Запознал ви е с приятелите си и често пъти излизате с компанията. Това е страхотно, но опитайте се да опознаете приятелите му. Забележете дали те постоянно водят различни момичета, дали помнят името ви и как се държат с вас. Ако са повърхностни, сменят гаджетата често и не знаят как се казвате, не разчитайте, че гаджето ви е по-различно.

 

Крие телефона си. Не е нужно да ровите в телефона му и да знаете паролите му, ако излизате от скоро. Дори не би било редно, ако навлизате прекалено в личното му пространство. Но ако той излиза от стаята, за да говори, не вдига телефона, когато е с вас или пише много съобщения, имате защо да се съмнявате. Човек, който няма какво да крие, няма да излиза от стаята, за да разговаря.

 

Той става нервен, когато получи обаждане или съобщение. Вероятно получава обаждания и съобщения от друга жена и се притеснява да не бъде хванат в крачка. Ако се обажда родина или приятел, човек не би се държал по този начин и би реагирал спокойно на такова позвъняване.

 

Той изневерява с вас. Това е ясна индикация, че не можете да имате вяра на такъв човек. Вие сте втората, той си има приятелка и ѝ изневерява с вас. Не очаквайте той да я зареже, за да бъде с вас. Вероятно лъже и други момичета, с които просто прави секс. Не му вярвайте, не се влюбвайте. Не очаквайте вярност от този човек, защото вероятно няма да я получите.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Как да разберете, че жена ви е *** - хващате я да чете задълбочено статиите тук.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия