Как да изградим близост във връзката си [част първа]

2014-11-20 17:02:00
Как да изградим близост във връзката си [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Близостта с партньора е много важна в една връзка. Трябва да можем да общуваме добре, да се чувстваме на място, когато сме с гаджето си и да бъдем честни и откровени. Трябва да прекарвате повече време заедно, за да можете да изградите такава близост. Сега ще ви дадем няколко идеи какво да правите с партньора си, за да изградите близост.

 

Любовни бележки. Това е една романтична идея. Оставайте си неочаквани и изненадващи романтични бележки, който да създадат усещане за топлина и обич. Пишете кратки и нежни послания, които да зарадват гаджето ви. Напишете нещо красиво и значимо, дори да е банално. Знайте, че половинката ви ще оцени стореното. Старайте се да слагате тези бележки на различни места: в джоба, на бюрото, на хладилника, в чантата, на вратата.

 

 

Къпете се заедно. Повечето момичета се притесняват от тялото си и понякога могат да са прекалено прикрити. Те не са съгласни да се къпят заедно с гаджето си или пък да посещават тоалетната, докато и той е там. Истината е, че тези моменти създават близост, а един мъж никога не би имал против нещо такова. Показвайте тялото си и се радвайте един на друг, докато се къпете.

 

Гответе. Няма значение дали обичате да готвите, или изобщо не ви бива. Когато сте двамата ще бъде много по-забавно и успешно. Със сигурност има ястие, което и двамата обожавате. Защо не си го направите? Пробвайте да забъркате нещо, дори да са варени яйца. Тези моменти са много забавни и създават усещане за интимност.

 

Правете секс на необичайно място. Понякога сексът вкъщи може да е скучен, защо не пробвате нещо по-забавно. Намерете място извън дома ви, което да е удобно, но същевременно интересно и приключенско. Сексът на такова място може да е много сближаващ и да ви донесе много адреналин. Със сигурност ще ви остане спомен за цял живот.

 

Планирайте финансите си. В една сериозна връзка в един момент финансите стават общи. Планирайте харченето на пари, правете общ бюджет. Това е основополагащо за бъдещето на връзката ви. Когато имате доверие един на друг можете спокойно да говорите и за пари. По този начин и двамата се учите на самостоятелност и отговорност.

 

Експериментирайте в секса. Разнообразявайте често и вкарайте нови идеи в секса. Купете си играчка, правете го на друго място или влезте в роля. Можете експериментирате и да измислите какви ли не нови неща. Опитайте нещо, за което никога не сте си мислили, че ще направите. Експериментите в секса създават усещане за близост и доверие.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия