Защо мъжете изневеряват и на готините момичета [част първа]

2014-11-16 14:00:00
Защо мъжете изневеряват и на готините момичета [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Изневярата е много коментирана тема, особено сред тийнейджърите. Много е трудно да се преживее изневярата, особено в тази възраст, когато хората са по-чувствителни и нямат много опит във връзките. След изневяра винаги идва въпросът „защо?“ и се питаме с какво третия човек е по-добър от нас. Сега ще се опитаме да отговорим на този въпрос и да изясним защо мъжете изневеряват дори на готините си гаджета?

 

Той се чувства заплашен. Има жени, които са много успешни. Те са такива дори в тийнейджърските си години, а след това успяват и в кариерата. Тези жени искат всичко и имат всичко. Те са красиви, умни, имат отлични оценки, прекрасен социален живот, много приятели и много мечти. Мъжете харесват такива жени, но могат да се чувстват заплашени, защото сякаш не могат да кореспондират на такова момиче. Това е една от причините за изневяра.

 

 

Той си мисли, че и тя изневерява. Някои мъже страдат от параноя да не бъдат наранени и да не им изневерят. Това им влияе много силно, защото за тях изневярата би била голям удар по самочувствието им. Затова те са склонни да изневерят дори при най-малките съмнения за изневяра на половинката. По този начин той се опитва да отмъсти, за да може и тя да се почувства като него.

 

 

Чувства се игнориран. Ако гаджето има много задължения, проблеми и е твърде активна, той може да се почувства пренебрегнат. Това би го накарало да изневери без да се замисли много. Той чувства, че дава повече, отколкото получава във връзката и се опитва да балансира чрез изневяра.

 

Приятелите му го правят. За някои мъже е много важно какво мислят приятелите им. Това може да ви се стори несериозно, но е факт, някои биха го направили, за да не се различават от компанията си. Ако приятелите му изневеряват често, те ще го обявят за загубеняк, ако и той не го прави.

 

Друга жена му дава нещо, което приятелката му не може. Тук могат да се включат много неща. Това могат да са неща като нежност, отдаденост и сигурност, както и нещо във външния вид или разнообразие в секса. Много от мъжете са склонни да изневерят, за да наваксат тази липса.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Zanq
преди 9 години

Защото си мисли,че така е ГОЛЕМИЯ МЪЖ...Вижте ме колко съм велик,всяка жена е моя :)

papugai
преди 9 години

Овцата кожата си мени, но нрава не.П.П.Говоря за жените


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия