Няколко причини, поради които не може да си хванеш гадже

2014-11-13 11:31:00
Няколко причини, поради които не може да си хванеш гадже
Снимка: thinkstockphotos.com

От известно време си нямаш гадже и се чудиш каква е причината за това. Ти си млад, образован и привлекателен младеж, но въпреки това не може да създадеш връзка. Причините може да бъдат различни, но виж кои са най-често срещаните:

 

Не се харесваш – колкото и да ти се струва странно, когато ти не се чувстваш добре в кожата си, околните усещат това. Няма как да привличаш представителите на срещуположния пол, ако не се харесваш. Затова е време да промениш начина си на мислене! Задължително трябва да имаш личен живот, не превръщай ежедневието си в скучно и сиво – от училище/работа у дома и това е.

 

Какво да правиш?

 

Задължително трябва да промениш своите навици. Обръщай внимание на красивите мъже и жени, флиртувай с тях, търси вниманието им. Настрой се на секс вълна. Ако нямаш желание за секс, създай си такова – гледай романтични филми (не порно!), мечтай си и фантазирай за интимности. След известно време ще забележиш, че представителите на срещуположния пол все по-често ти обръщат внимание и искат да общуват с теб. Те улавят твоите невидими сигнали.

 

 

Скоро не си си имал гадже – ако от дълго време не си си имал половинка, ти най-вероятно си свикнал с това и не ти пречи. Човешкият мозък е склонен да свиква с нещо и да не чувства липсата му. Затова повечето мъже и жени, които са имали дълго връзка, малко след края ѝ си намират нов партньор, защото не са свикнали да са сами. Същото е и при тези, които не са имали много гаджета. Ако отдавна не си имал половинка, то ти може дълго време да нямаш, защото не изпитваш чак такава необходимост от това.

 

Какво да правиш?

 

Обръщай внимание на околните, търси тяхната компания. Хубаво е да свикнеш с присъствието на мъже и жени в живота си. Припомни си какво е да флиртуваш, да се целуваш, да правиш секс ...

 

Явно не обичаш представителите на срещуположния пол – хората, които са имали лош опит в любовен аспект, често волно или неволно започват да се затварят в себе си и да странят от околните. Правят го с цел самозащита. Може няколко твои гаджета да са се държали зле с теб, да не са те оценявали, но това не означава, че всички са такива и винаги ще се държат лошо с теб. Дай шанс на хората да бъдат добри, да разгърнат потенциала си в твое присъствие и да те обичат. Колкото повече се затваряш в себе си и избягваш връзките, толкова повече се отдалечаваш от най-хубавото нещо на Земята – любовта!

 

Какво да правиш?

 

Опитай се да имаш някакво доверие на тези, които не са ти направили нищо лошо, без значение от колко време ги познаваш. Разбира се, не бива да им се доверяваш на сляпо, винаги имай едно на ум, но не започвай някакви взаимоотношения с излишни предубеждения и мнителност. Това със сигурност ще съсипе нещата помежду ви.

 

Имаш нужда от промяна – мъжете и жените правят една основна грешка, когато си нямат гадже и са се отказали да си търсят – престават да се грижат за външния си вид. Те смятат, че няма значение как изглеждат и че ако някой се влюби в тях, това ще е заради характера, а не заради външността. И да, и не! Истината е, че външният вид е от значение, защото трудно някой ще иска да опознае характера ти, ако не му привлечеш вниманието.

 

Какво да правиш?

 

Грижи се за себе си, но не прекалявай. Обличай се атрактивно и си прави прическа, ако отиваш на някакво събитие – рожден ден, дискотека, официална вечеря и т.н. Не се „конти“ прекалено много, ако отиваш до кварталния магазин. Трябва да се научиш да бъдеш едновременно привлекателен и естествен и да използваш езика на тялото правилно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия