10 разлики между мъжете и момчетата

2014-11-06 16:29:00
10 разлики между мъжете и момчетата
Снимка: thinkstockphotos.com

Ако все още си момиче – независимо, наивно, държащо се като принцеса, вярващо в принца на бял кон, готово да се променя заради някой друг, съвсем нормално е да излизаш и да прекарваш свободното си време с момчета.

 

Ако обаче вече се чувстваш зряла – независима, амбициозна, обичаща себе си, ценяща се, най-вероятно предпочиташ да се виждаш със зрели мъже. Но можеш ли да направиш разликата между непораснало момче и зрял мъж?

 

1. Мъжете знаят какво искат и правят нужното, за да го постигнат. Момчетата имат някаква идея какво искат, но не са съвсем наясно с нея. Те не мислят прекалено много, действат импулсивно и ако нещо се получи – добре дошло, ако не – продължават напред, без да се замислят. Момчетата са пасивни, докато мъжете отстояват своите позиции.

 

 

2. Мъжете плануват своето бъдеще и работят по него. Във всеки един момент те са готови да имат сериозна връзка и да създадат семейство. В същото време момчетата живеят за момента и техните планове са най-много до това в кой бар/дискотека да отидат през уикенда.

 

3. Мъжете търсят жени, които са интелигентни, които знаят какво искат и имат ценности, които заслужават уважение. Момчетата се интересуват предимно от външния вид и предпочитат красиви и страстни момичета, без значение дали имат какво да си кажат с тях или не.

 

4. Мъжете ценят жените, които си заслужават и са готови да положат усилия, за да спечелят някоя дама. Момчетата се опитват, но когато срещнат трудност, лесно се отказват и се пробват при следващата девойка.

 

5. Мъжете знаят кои жени си струват и в кои да инвестират своето време и усилия. Момчетата не могат да се ориентират толкова добре и затова известно време подлагат девойките на тест. През този период момчетата не са напълно ангажирани и всеотдайни, защото са готови във всеки един момент да се откажат, ако нещо не им хареса в момичето. Истината е, че момчетата все още не са готови на сериозни взаимоотношения, докато не се почувстват истински мъже. А при всеки това отнема различно време.

 

6. Мъжете знаят как да организират времето си, така че да имат достатъчно за своето кариерно развитие, за любимите си спортове, за приятелите си и за половинката си. Момчетата не си правят труда да си направят график и прекарват почти цялото си свободно време с приятели и по купони.

 

7. Мъжете се познават достатъчно добре и знаят какво искат от живота и как да го постигнат. Момчетата нямат достатъчно богат житейски опит, твърде непостоянни са и се лутат постоянно насам-натам, без да знаят какво искат и накъде отиват.

 

8. Мъжете знаят, че обещанието се дава, за да се спазва и се стараят да следват този принцип. Момчетата са склонни да обещават неща, които никога няма да изпълнят.

 

9. Мъжете също се страхуват от отхвърляне, но въпреки това действат и гонят целите си. Момчетата предпочитат да са по-пасивни и да не се хвърлят с главата напред във връзките, защото не искат егото им да бъде наранено, ако бъдат оставени.

 

10. Мъжете не играят игри ... за разлика от момчетата! И не, не става въпрос за компютърни или телевизионни ...

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия