Кои неща момчетата обожават у момичетата?

2013-12-06 12:30:00
Кои неща момчетата обожават у момичетата?
Снимка: freedigitalphotos.net

Момичетата са изключително критични към външния си вид, в сравнение с момчетата. Женския пол винаги се суети около външния си вид, колебаят се дали изглеждат добре, гримират се, фризират се и търсят хиляди нови начини за поддържане на красотата. Важно е едно момиче да е красиво и нежно, защото така е по-харесвана от момчетата

 

Това, което повечето представителки на женския пол не знаят обаче е, че момчетата не се вторачват толкова във всеки детайл. Те гледат повече цялостната картина. Гаджето ти може да не забележи, че онзи кичур от косата ти цял ден стои на криво и да те намира за ослепителна днес, но ти цял ден ще си мислиш как постоянно всички зяпат непослушния ти кичур коса.

 

Сега ще ти посочим десетте женски характеристики, които очароват мъжете, според пзихолози.

 

Жените са меки и миришат хубаво. Мъжете обожават ароматът на жена. Шампоан, парфюм, балсам, лосион за тяло или каквото друго ползваш, всичко това омайва мъжа. Меката кожа, която могат да погалят с ръка или да потъркат буза в гърдите ти, ще накара и най-суровия мъж да се разтопи.

 

 

Не забравяй, че и жените ухаят наистина по-добре от мъжете. Това е така, защото мъжкият полов хормон тестостерон, се синтезира от холестерол, който мирише доста неприятно.

 

Жената е грижовна. Това е заложено на момичетата още от малки. А момчетата обожават да виждат грижата на приятелката си, колкото и да е дребна. Жените са по-любеобвилни и нежни от мъжете, защото природата им е такава, а това е нещо, което мъжете обожават.

 

Бикини. Момчетата обожават да гледат приятелката си по бельо. Не си мисли как си качила 2 килограма или как си спряла с антицелулитните процедури. Ако момчето ти не те харесваше и не се чувстваше привлечен от теб, той не би бил твое гадже. Ти можеш да си намираш хиляди кусури, но в неговите очи си перфектна. Особено, когато му дефилираш само по бикини.

 

Жените са добри слушатели. Мъжете са склонни да премълчават и да се правят на силни, особено пред приятелите си. Те са по-склонни да говорят с момиче, когато имат емоционален проблем или искат да споделят. Жените са по-добри слушатели и могат да дадат съвет.

 

Жените умеят да се изразяват. Понякога може да ти се струва, че момчетата не се интересуват от приятелките си, защото не показват колко са щастливи. Всъщност, те са щастливи, но не могат да го изразят или им е трудно. Те се възхищават как едно момиче може да изрази чувствата си с лекота.

 

Хубаво им е да спят до жена. Женското тяло много правилно пасва до мъжкото. Освен това момчетата също се чувстват по-спокойни, когато заспят до момичето си.

 

Жената може да плаче. Повечето хора смятат, че ако момче се разплаче, това е проява на слабост. Затова момчетата завиждат на нежния пол, че могат да си поплачат на воля и това да не е неестествено.

 

Високи токчета. Момичетата винаги изглеждат по-добре на токчета, а за мъжете това е много възбуждаща гледка.

 

Формите на тялото. Мъжете намират женското тяло за красиво и привлекателно. За тях то е много по-красиво и интересно от мъжкото, защото има повече индивидуалност. Облите форми са изключително красиви в очите на мъжа.

 

Жена в клин. Мъжете обожават тази дреха. Сигурно не подозираш, но мъжете намират за адски секси жена, която тъкмо е излязла от фитнес – без грим и с потниче и клин.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия