14 сигнала, които показват, че те иска само за секс [част втора]

2014-11-06 12:45:00
14 сигнала, които показват, че те иска само за секс [част втора]
Снимка: Dreamstime

Често се случва човек да се влюби в някой, който не иска сериозна връзка, а само секс. Как обаче да разбереш какви са неговите намерения? Проявява интерес, държи се внимателно, глези те ... Но дали това няма да продължи, само докато те вкара в леглото? Има няколко ясни знака, които показват, че той се интересува не от теб, а от секса с теб: 

 

8. Винаги е зает, когато имаш нужда от него – ако той не проявява никакво съчувствие към проблемите ти и никога няма свободно време да се видите и да се изслуша, когато имаш нещо за споделяне, нещо, което те измъчва, то той определено се интересува само от секса с теб. Ако му изпратиш съобщение, че баба ти е починала, той най-вероятно няма да го отвори, защото ще види, че не е секси снимка, а той асоциира теб само със секс, не и с приятелка. Тези, които искат само секс, нямат време и желание да влизат в ролята на гадже.

 

 

9. Всеки път, когато излизаш, той проявява желание за секс – или е много ревнив, или просто иска да правите секс постоянно и използва всеки един шанс за това. Замисли се как се държи с теб. Дали темите за секса и самият секс не са по-голямата част от връзката, която имате?

 

10. Не ти прави романтични подаръци – не всеки носи романтиката в себе си, така че не бива да изискваш това от всичките си гаджета, но все пак не е нормално единствените неща, които ти е подарявал да са вибриращ пръстен и/или секси бельо? Това подарък за теб ли е или за него?

 

11. Винаги обръща разговора на тема секс - няма значение за какво ще си говорите, той ще направи така, че да започнете да говорите за секс. Може да му разказваш как си била в супермаркета и опашката е била километрична, а ти си бързала и той веднага ще ти каже „Оооо, в супермаркета значи... ако знаеш как бих правил секс там с теб, да точно там!“.

 

12. Старае се да не видиш приятелите му – изпраща ти съобщение, че е навън с приятели, но ще се радва да се видите след това и че ако искаш може да минеш оттам и да го вземеш. Ти тъкмо си се зарадвала, че най-накрая ще се запознаеш с приятелите му, когато го заварваш да те чака пред заведението.

 

13. Прави ти само комплименти, свързани с външния вид – не е ли странно да си пада по задника ти, но не и по чувството ти за хумор? Да харесва гърдите ти, но да не споменава нищо за интелекта ти? Как така само неща, свързани с външния вид му правят впечатление? Ами, ето така! Той се интересува от външността ти, а не от качествата, които притежаваш.

 

14. Когато ти идва на гости, отива директно в леглото ти/на дивана – за него няма друго място у вас - кухнята, трапезарията или нещо подобно. Той те иска веднага в хоризонтално положение. Все пак идва у вас, за да правите секс, а не да си говорите за нещата от живота.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия