Подходящи думи и изрази за показване на чувствата към гаджето

2014-11-03 15:29:00
Подходящи думи и изрази за показване на чувствата към гаджето
Снимка: thinkstockphotos.com

Ако от известно време си имаш гадже, на което държиш и към което изпитваш силни чувства, и искаш да му покажеш интереса си, но се притесняваш да го направиш директно, като му кажеш „Обичам те“, то тази статия е подходяща за теб. Има много начина, чрез които може да покажеш на един човек, че той значи много за теб.

 

В днешно време доста хора използват често израза „Обичам те“ и думата „любов“, че те сякаш са изгубили своето истинско значение. Затова, за да не бъдеш един от тях и да говориш неща, които не си сигурен, че чувстваш, изрази чувствата и интереса си по друг начин.

 

 

Кажи на половинката си, че се чувстваш изключително добре, когато сте заедно и че наистина те е грижа за връзката ви. Така ще ѝ покажеш, че наистина държиш на нея. Може да не казваш на гаджето си директно „обичам те“, но поне показваш, че ти пука за него и няма да го предадеш.

 

Може да изразиш чувствата си и като кажеш на партньора си, че си готов да посветиш времето си на него. По този начин ще изразиш силните чувства и доверието, които имаш. Също така ще му покажеш, че за теб е важно той да бъде щастлив, а ти си готов на всичко, за да го направиш такъв.

 

Ако харесваш гаджето си, но все още не изпитваш силни чувства към него, може да му кажеш, че го харесваш и че ти е приятно да сте заедно. Това със сигурност няма да го уплаши, защото харесването не е равно на обичане.

 

Може да изразиш интереса си и като кажеш на половинката си, че си падаш по нея. Може да не си готов да кажеш на гаджето си, че го обичаш, но това не пречи да му покажеш симпатията, която имаш към него.

 

Има най-различни и красиви думи и изрази, които могат да покажат интереса и чувствата, които имаш към гаджето си, без да му казваш директно „Обичам те!“. А и не забравяй, че любовта не се казва, а се доказва! Така че колкото и мили неща да кажеш на половинката си, ако не се държиш добре с нея, те ще бъдат като въздух под налягане.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
heyyou
преди 9 години

Е дайте пример за такъв израз де... егати "полезната" статия...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия