Как да го накараш да се влюби в теб

2014-11-06 17:00:00
Как да го накараш да се влюби в теб
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога се влюбваме много бързо и сякаш не можем да мислим за друго. Но често пъти обектът на желанията ни сякаш не забелязва нашите чувства. Момичета, време е да се постараете малко повече. Ето и няколко ценни съвета как да го накарате да се влюби във вас.

 

Обличайте се атрактивно. Мъжете се влюбват с очите и жените знаят това по-добре от всеки. Обличайте се възможно най-добре. Разбира се, това изключва всякакъв кич и прекалена голота. Все пак не е добре да бъдете евтина. Заложете на стила, подчертайте силните си страни, нещата, които харесвате в тялото си.

 

Бъдете любезна и се усмихвайте. Мъжете не могат да устоят на сладката усмивка, но лесно могат да се отблъснат от кисела физиономия и мрънкане. Бъдете позитивна, усмихвайте се много и показвайте добро настроение. Определено ще му направи впечатление, че сте усмихната.

 

 

Не бъдете груба. Грубост и арогантност могат да го отблъснат много силно. Не е моментът да се правите на лоша кучка. По-добре е да покажете, че сте мило момиче с добро сърце, а не безсърдечна жена.

 

Интелектът е секси. Помнете тази фраза. Важно е да можете да си кореспондирате и да се разбирате добре. Трябва да можете да си говорите спокойно, да имате теми за разговор и да сте на едно интелектуално ниво. Покажете, че сте образована и умна. На мъжете им е писнало от глупави жени.

 

Очи в очи. Контактът очи в очи е много важен. Трябва да се научите как да поглеждате, как да гледате. Не се втренчвайте в него, това изглежда налудничаво. Но задържайте погледа си в очите му. Това определено е секси и скъсява дистанцията.

 

Нежни движения. Мъжете не обичат грубиянки. Важно е за една жена да бъде нежна, да има грация. Докосвайте нежно. Старайте се да изкорените всякаква грубост и резки движения. Когато му подавате ръка пак трябва бъде с много грация и нежност. Това определено ще го подлуди.

 

Не бъдете лесна. На мъжете и от това им е писнало – от лесни жени. Ако искате да го накарате да се влюби във вас, това не е начинът. По-скоро трябва да покажете, че си тежите на мястото. Покажете му, че имате живот, че сте личност, че трябва да се опознаете добре, преди нещо по-сериозно да се случи.

 

Покажете му талантите си. Вероятно има неща, които правите чудесно. Имате талант да пеете, да рисувате или да танцувате? Покажете му го. Той ще остане очарован. Мъжете обичат жени, които могат да правят нещо добре, които са достойни за уважение. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
teodoriancho
преди 9 години

Ami ako sam presledwa4ka?Ochi w lopata ne stawa li?

teodoriancho
преди 9 години

Ochi w ochi, a?Ami ako sam slqpa?

YonaToxic
преди 9 години

Извод: Всяка жена трябва да бъде гейша за да я харесат.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия