Какви типове момчета харесват тийнейджърките

2014-10-13 12:05:00
Какви типове момчета харесват тийнейджърките
Снимка: freedigitalphotos.net

Какво е мечтаното гадже за вас, момичета? Вероятно за една той е рус и синеок, за друга е романтичен и срамежлив, а за трета мускулест и мъжествен? Всяко момиче има свой вкус, който често пъти се променя с годините. Сега ще ви разкажем какви типове гаджета има всяко момиче в тийнейджърските години.

 

Захаросаният тип. Това са онези сладки и красиви момчета, които разтапят лесно женските сърца. Те са известни в цялото училище, имат куп обожателки и често са високомерни, сякаш не са от простосмъртните. Тези момчета имат красиви лица, разтапящи усмивки и сърца от лед. Рядко си хващат гадже за повече от седмица, но всяко второ момиче в училището въздиша по тях.

 

Мистър „Перфектно тяло“. Това е момчето, което не излиза от спортната зала. Той изглежда по-добре и от фотомодел. Има перфектно тяло и повечето момчета го мразят, защото изглежда страхотно и му завиждат. Момичетата го обожават и е заобиколен от фенки. Проблемът е, че тези момчета не се славят с ума си, което в повечето случаи разбива илюзиите на тийнейджърките.

 

 

Високото момче. Това е друг тип, който тийнейджърките обожават. Повечето момичета мечтаят да си имат високо гадже, дори те самите да са ниски. По този начин се чувстват малки и защитени.

 

Умникът. Това момче изобщо не си губи времето. Той е много възпитан, умен и интелигентен. Изкарва добри оценки, но не е типичният зубър. Харесва се на момичетата, защото има интереси в различни области и може да говори на много и разнообразни теми. Проблемът с това момче е, че никога гаджето не му е приоритет и това разочарова момичетата.

 

Секс символът. Няма училище, което да няма свой секс символ. За разлика от захаросания тип, секс символът използва момичетата. Той ги залъгва, докато ги вкара в леглото си, а после никога повече не ги търси. Той е известен, красив и обаятелен, но само докато не ви използва.

 

Арт персоната. Той е много разсеян, замечтан и романтичен. Той е човекът на изкуството. Няма значение дали е художник, поет или музикант. Това момче се облича ефектно, винаги е различен. Когато излезете на среща, ще ви заведе на изложба или на концерт, а не на кафе. Проблемът е, че той винаги остава неразбран от гаджетата си.

 

Богаташът. Той е известен с парите си. Притежава всякакви скъпи джаджи, ходи винаги с маркови дрехи и постоянно обикаля по нови заведения. Има свита от богати приятели. Той е мечта на всяко момиче, защото затрупва приятелките си с много подаръци и ги глези. За нещастие, този тип момчета смятат, че всичко се купува с пари и това не се харесва на момичетата.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия