Каква ще е връзката ти според месеца, в който си се влюбил

2014-10-09 18:30:00
Каква ще е връзката ти според месеца, в който си се влюбил
Снимка: freedigitalphotos.net

Смята се че, има значение в кой месец е започнала любовта между вас. Оказва се, че месецът, в който сте се влюбили може да ви подскаже какво ви очаква в бъдеще с този човек. Така ще разберете дали ще имате здрава и силна връзка или ще се разделите без време.

 

Януари. Ако връзката ви е започнала през първия месец от годината, тя ще бъде много стабилна. Ще се обичате и подкрепяте, можете да разчитате на партньора си. след години ще имате успешен брак, деца и ще прекарате старините си заедно.

 

Февруари. Да, това е месецът на любовта и определено не е случайно. Най-щастливите връзки започват през втория месец от годината. Ще успеете да преодолеете всички трудности, които живота ви предлага и ще създадете една красива и дълготрайна връзка.

 

 

Март. Не започвайте връзка през този месец. Връзките, които водят началото си от март, не издържат дълго. Смята се, че проблемите в двойката идват от постоянните компромиси, които трябва да се правят. Така в един момент двамата партньори се изморяват и връзката се разпада.

 

Април. Тези връзки са неспокойни и доста бурни. Най-често партньорите нямат грам спокойствие. Те се лутат между двете крайности: в един момент се обичат безумно, в друг се карат ожесточено. Определено тези връзки са страстни, с непредвидим край.

 

Май. Връзките, които започват през този пролетен месец, не са щастливи. Най-често партньорите се карат за пари, защото май месец им носи финансови изпитания. Така малко по малко започват скандалите, докато не дойде раздялата.

 

Юни. Тези връзки са много успешни. Началото през юни носи много просперитет и материални облаги. Партньорите се влияят добре един от друг, помагат си и се развиват паралелно.

 

Юли. Връзките, които започват през юли, са силни и щастливи в началото. Проблемът е, че след известно време малките тревоги стават по-осезаеми и хармонията се разрушава.

 

Август. Тези връзки са кратки. Има голяма страст, в началото много обич, но всичко бързо изстива и си отива. Хубавото е, че партньорите запазват приятелските си отношения.

 

Септември. Ако се влюбите през септември ще имате щастлива и сигурна връзка. Само не бива да се налагате един на друг и всичко ще бъде наред дълги години.

 

Октомври. Ако започнете връзката си през октомври, ви очаква доста страдание. Ще изпитате много разочарования, породени от неразбирателства и изневери.

 

Ноември. Тези връзки са много успешни. Партньорите са спокойни и сигурни един в друг. Постоянно се развиват и много си помагат.

 

Декември. Този месец е много подходящ за започване на нова връзка. Той вещае много любов, романтика и прекрасни моменти заедно.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия