Няколко начина да покажем на приятеля си, че го обичаме [част втора]

2014-10-24 16:28:00
Няколко начина да покажем на приятеля си, че го обичаме [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

В една връзка понякога има неразбирателства. Повечето пъти жените се чувстват отхвърлени и заявяват, че не усещат партньора им да показва любовта си. Истината е, че това важи и за момчетата. Те понякога също се чувстват неоценени и ненужни, просто го показват по-малко. Докато жените са способни да вдигнат скандал и да се цупят с часове, то мъжете просто прикриват чувството за липсата на оценка у партньорката. Момичета, показвайте на гаджетата си, че ги обичате, харесвате и оценявате. Как?

 

Недейте да чакате само той да се извини. Повечето момичета смятат, че е редно мъжът да се извини пръв и да се извинява винаги. Това не е така. Проявете инициатива и когато наистина сте сгафила, кажете „съжалявам“. Не е идеята винаги вие да поемате вината, а да сте честна пред себе си и да проявите инициатива с извинението.

 

 

Покажете му, че ви липсва. Липсва ли ви, когато не е около вас? Кажете му го? Кажете му, че нямате търпение да се видите отново, че искате по-скоро да дойде следващата ви среща. Помислете си колко е мило, когато той ви прати такова съобщение или ви го каже. Същото чувства и той, просто му го кажете.

 

Той е най-доброто гадже. Той е вашата опора, дава ви кураж и сили, подкрепя ви, грижи се за вас, обича ви, нали? Не пропускайте да му кажете, че той е най-доброто гадже на света. Това за него е ценно. Ако го потискате и не му казвате, че го оценявате, той ще се демотивира и ще се разочарова от вас.

 

Благодарете му. Сигурни сме, че той прави много неща за вас, полага грижи и ви обича. Благодарете му. Недейте да свиквате с жестовете, които прави за вас, а наистина се опитайте да му покажете, че го цените. Понякога едно „Благодаря!“ може да направи деня му слънчев и усмихнат.

 

Обсъждайте. Преди да вземете важно решение, допитайте се до него. Искайте съвет. Това е много важно за всяка двойка. Трябва да обсъдите преди да решите. Не бъдете тиранична и не решавайте всичко сама. Дори проблемът да засяга пряко само вас, пак се консултирайте с гаджето. Така му показвате, че той е важен за вас, а и винаги две глави мислят по-добре от една.

 

Споделете му тайните си. Със сигурност има неща, които дори най-близките ви приятели не знаят за вас. Недейте да криете от него и му споделете. Разкажете му всичко и не пазете тайни от него. Това наистина ще му даде увереност, че му имате доверие.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия