Как да скъсаш с приятелката си като джентълмен

2014-09-17 18:16:00
Как да скъсаш с приятелката си като джентълмен
Снимка: freedigitalphotos.net

Разделите са неизбежни, защото няма как да намерим перфектния за нас човек още от първия опит. Така с времето сменяме различни гаджета, имаме разнообразни връзки. Разделите понякога са тежки, особено след дълга и щастлива връзка. Има много начини да скъсате с приятелката си. Някои от тях не са много уважителни. Затова сега ще поговорим повече как да ѝ кажете, че се разделяте, но по мъжкия начин, без скандали и изключване на телефона.

 

Бъдете честен. Каквато и да е причината, поради която се разделяте, кажете ѝ я. Тя има право да знае, защото е била ваша половинка. Недейте да лъжете и да се опитвате да прикриете реалната причина. Ако сте срещнали друго момиче, в което сте влюбен, кажете ѝ. Така тя ще приеме реалността по-лесно и няма да страда толкова много.

 

Не я изненадвайте изведнъж с новината. Разделите са неприятни, но още по-неприятни са, когато не са очаквани. Така има голям шанс да я нараните, защото тя не очаква, че ще ѝ кажете нещо такова. Опитайте се да ѝ показвате, че връзката ви не върви. Когато имате проблеми, не преглъщайте и не си премълчавайте. Така тя ще си мисли, че всичко е наред и нямате никакви проблеми. Най-добре е да сте искрен и да споделяте с нея какво не е наред. Така тя ще бъде по-подготвена, че нещо се случва и има вероятност да се разделите.

 

Поискайте мнението ѝ. Със сигурност не ви е лесно, разделите могат да бъдат много болезнени. Най-добре е да поговорите с гаджето си за проблемите, които имате. Не се притеснявайте да споделите какво ви тревожи. Поискайте мнението ѝ, за да сте сигурен, че искате да скъсате с нея. Поговорете си не може ли да се промени ситуацията и дали във връзката ви все още няма смисъл.

 

Не си тръгвайте веднага, след като сте скъсали. Когато съобщавате такова нещо, внимавайте къде го правите. Най-добре  да няма много хора около вас, защото вероятно гаджето ви много ще се разстрои. Изберете тихо и спокойно място. Най-добре е да не си тръгвате веднага, след като ѝ съобщите. Успокойте я, поговорете с нея. Каквото и да ви казва тя в този момент, вероятно е от гняв и мъка, ако ви обижда, не го приемайте навътре. Тя просто е афектирана.

 

Опитайте се да сте приятели. Наистина е трудно след такава раздяла да запазите приятелски отношения. Но нищо не пречи да пробвате. Виждайте се веднъж седмично, правете нещо заедно, разхождайте се, отидете на кино. Но не правете секс и не позволявайте интимна близост.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия